Penyedia Solusi Kustomisasi Global Fastening

Sugeng rawuh ing AYA |Tetenger kaca iki |Nomer telpon resmi: 0311-6603 1296

Sapa kita

Minangka Pemasok Solusi Kustomisasi Global Fasteners, AYA FASTENERS wis melu banget ing industri Fastener kanthi sikap siji-minded lan darmabakti, khusus kanggo nyedhiyakake solusi Fasteners sing luwih spesifik, profesional, standar, lan tepat kanggo para pelanggan.AYA Fasteners iki diadegaké ing 2008 lan wiwit banjur thukul dadi produsen anjog saka fasteners ing China.Kanthi kantor pusat ing Hebei, AYA Fasteners wis ndharat ing pirang-pirang negara lan wilayah ing Asia Tenggara, Amerika Utara, Amerika Selatan, lan Eropa, kanthi 13.000 jinis produk, kualitas produk sing apik lan layanan sawise dodolan mbantu kita entuk kapercayan saka kita. pelanggan ing ndonya.

panggunaan-AYA FASTENERS
panggunaan-AYA FASTENERS
panggunaan-AYA FASTENERS

Merk AYA

Brand Positioning:Penyedia Solusi Kustomisasi Global Fasteners

Slogan merek:Pengikat, kaya sing sampeyan takon

Pernyataan merek:

Nyedhiyani solusi profesional kanthi sikap khusus
AYA wis melu banget ing industri Fastener kanthi sikap tunggal lan darmabakti, nyediakake solusi Fasteners sing luwih spesifik, profesional, standar, lan tepat kanggo para pelanggan.

Nilai merek:

Proses layanan AYA luwih nyukupi kabutuhan pelanggan tinimbang pengikat kasebut.Kita terus fokus ing rincian lan attentively ngawula pelanggan.Saliyane produk Fastener standar lan efektif, layanan AYA kanthi bener nyukupi kabutuhan pelanggan.Saka demonstrasi panjaluk nganti layanan tindak lanjut, AYA ora duwe gaweyan kanggo mesthekake yen masalah saka para pelanggan bakal dirampungake kanthi cepet lan efektif.

Misi merek:

Devoting kanggo marem panjaluk Fastening multi-skenario saka pelanggan global kita.Kita ngatur solusi adhedhasar kahanan nyata pangguna.AYA saged ngasilaken solusi Fastening selaras kanggo pelanggan global ing skenario beda, nyilikake mundhut customer disebabake faktor lingkungan.

Riwayat AYA

  • 2021

    AYA mlebu pasar Amerika Selatan, gudang luar negeri mulai beroperasi
  • 2018

    Departemen pemasaran Asia Tengah diadegake, gabung karo Proyek Inisiatif Sabuk lan Jalan
  • 2017

    AYA nyedhiyakake produk luwih saka 7500 kategori
  • 2015

    AYA mlebu pasar Eropa Kulon, ngluncurake produke menyang negara-negara Eropa Kulon
  • 2013

    AYA resmi Didegake
  • 2011

    AYA nyiyapake pasokan, gudang, logistik lan sistem transportasi dhewe
  • 2010

    Tim AYA nindakake riset babagan pasar ing 27 negara target
  • 2008

    Hebei Sinostar Trading Co., Ltd. miwiti AYA lan tim wiwitan

Apa We Do

Kita nawakake macem-macem produk pengikat stainless steel, kalebu baut, kacang, sekrup, mesin cuci, lan pengikat liyane, sing digunakake ing macem-macem aplikasi ing industri kayata konstruksi, otomotif, laut, lan angkasa.AYA Fasteners uga nyedhiyakake solusi khusus kanggo nyukupi syarat khusus para pelanggan.

dianzijinguj

Tim AYA

Wong kita minangka merek kita,lan proses layanan AYA luwih nyukupi kabutuhan pelanggan tinimbang pengikat kasebut

AYA Fasteners duwe tim profesional sing berpengalaman lan duwe kawruh sing darmabakti kanggo nyedhiyakake layanan pelanggan sing apik.We sijine emphasis kuwat ing mbangun sesambetan long-term karo pelanggan kita lan setya kanggo nyedhiyani karo tingkat paling dhuwur saka dhukungan lan pitulungan.

perusahaan1

Tim Layanan

dodolan-1

Harry-Sales Manager

dodolan-2

Melody-Sales Manager

Apa Pilih Kita

Produk High Quality

AYA Fasteners setya njamin standar kualitas paling dhuwur ing kabeh produk.Perusahaan wis ngetrapake proses kontrol kualitas sing ketat, kalebu tes lan mriksa kabeh produk sadurunge dikirim menyang pelanggan.Iki mesthekake yen kabeh produk cocog karo spesifikasi lan standar sing dibutuhake lan cocog kanggo tujuane.

2b902057
lestari21

Pembangunan Sustainable

Kita uga menehi penekanan sing kuat babagan kelestarian lan tanggung jawab lingkungan.AYA Fasteners wis ngetrapake sawetara inisiatif kanggo nyuda jejak karbon lan nyuda pengaruhe marang lingkungan.Iki kalebu nggunakake bahan lan proses sing ramah lingkungan, uga investasi ing sumber energi sing bisa dianyari.

Sugeng rawuh ing Kerjasama

Saliyane kemampuan manufaktur, AYA Fasteners uga nyedhiyakake macem-macem layanan tambah nilai, kalebu dhukungan teknis, layanan teknik, lan solusi kemasan sing disesuaikan.Iki mesthekake yen AYA Fasteners bisa nyukupi kabutuhan macem-macem pelanggan lan menehi solusi lengkap.

Kita ora tau wareg karo saiki lan mesthi percaya ing masa depan sing luwih apik.Ing kene ing gunung, kita ora mandheg mendaki.