Penyedia Solusi Kustomisasi Global Fastening

Sugeng rawuh ing AYA |Tetenger kaca iki |Nomer telpon resmi: 0311-6603 1296

page_banner

Batang Ulir Stainless Steel

Daftar Produk

  • Batang Ulir Stainless Steel

    Batang Ulir Stainless Steel

    Batang berulir baja tahan karat, kadhangkala disebut stud baja tahan karat, yaiku rod lurus kanthi benang ing sadawane dawane, supaya kacang bisa diikat ing salah siji ujung.Rod iki umume digunakake kanggo nyepetake macem-macem komponen bebarengan utawa kanggo nyedhiyakake dhukungan struktural.

    rinci
  • A2-70 Stainless Steel Stud Bolts

    A2-70 Stainless Steel Stud Bolts

    Baut kandang baja tahan karat minangka pengikat khusus sing dipasang ing ujung loro kanthi bagean sing ora ana ing tengah.Padha dirancang kanggo aplikasi tartamtu ngendi sambungan Utas dibutuhake ing loro ends saka bolt.Bolts kandang jaran umume digunakake magepokan karo loro perkakas kanggo nggawe sambungan bolted.Bolts kandang jaran asring digunakake ing sambungan flanged lan joints kritis liyane sing mbutuhake solusi fastening aman lan dipercaya.

    rinci