Penyedia Solusi Kustomisasi Global Fastening

Sugeng rawuh ing AYA |Tetenger kaca iki |Nomer telpon resmi: 0311-6603 1296

page_banner

Mesin Cuci Stainless Steel

Daftar Produk

  • ASME B18.21.1 Stainless Steel Plain Washers

    ASME B18.21.1 Stainless Steel Plain Washers

    Mesin cuci warata stainless steel minangka komponen penting ing pirang-pirang aplikasi mekanik lan struktural.Iki digunakake kanggo nyebarake beban pengikat benang, kayata bolt utawa nut, ing permukaan sing luwih gedhe, nyegah karusakan ing materi sing diikat.Stainless steel asring disenengi kanggo resistance karat lan kekiatan, nggawe cocok kanggo aplikasi ngendi cahya kanggo Kelembapan utawa lingkungan atos badhan.

    rinci