Penyedia Solusi Kustomisasi Global Fastening

Sugeng rawuh ing AYA |Tetenger kaca iki |Nomer telpon resmi: 0311-6603 1296

Fasteners Kanggo Panel Surya

Ing AYA Fasteners, kita ngerti peran penting sing ditindakake dening energi sing bisa dianyari kanggo mbentuk masa depan sing lestari.Minangka pimpinan ing industri pengikat, kita bangga nawakake macem-macem pengikat khusus sing dirancang khusus kanggo instalasi panel surya.Komitmen kita kanggo kualitas lan inovasi mesthekake yen pengikat kita nyedhiyakake linuwih lan daya tahan sing dibutuhake kanggo ndhukung proyek energi solar kabeh skala.

Ninggalake Pesen Panjenengan

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita