Penyedia Solusi Kustomisasi Global Fastening

Sugeng rawuh ing AYA |Tetenger kaca iki |Nomer telpon resmi: 0311-6603 1296

AYA Fasteners (Hebei) Co., Ltd.

alamat

No. 39 Xiangyi Road, Distrik Xinhua, Shijiazhuang, Hebei, China

E-mail

sales@ayafasteners.com

Telpon

Dodolan: 0311-6603 1296

WhatsApp

+8613572205873

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita