Penyedia Solusi Kustomisasi Global Fastening

Sugeng rawuh ing AYA |Tetenger kaca iki |Nomer telpon resmi: 0311-6603 1296

spanduk_jenis_produk

Kacang Stainless Steel

Daftar Produk

  • Kacang Persegi Stainless Steel

    Kacang Persegi Stainless Steel

    Wangun kothak saka kacang iki menehi kaluwihan unik ing aplikasi tartamtu.Tlatah lumahing sing luwih gedhe saka pasuryan kothak menehi genggeman luwih apik lan distribusi pasukan nalika tightened, ngurangi risiko karusakan kanggo workpiece.

    rinci
  • Kacang Stainless Square

    Kacang Stainless Square

    Kacang persegi duwe wangun persegi lan digunakake ing macem-macem aplikasi, kalebu pengerjaan kayu, perakitan furnitur, otomotif, lan konstruksi.AYAINOX dikenal kanggo nggunakake bahan stainless steel kualitas dhuwur, biasane kelas 304 utawa 316 stainless steel, mesthekake resistance karat banget lan daya tahan.
    Kanthi milih kacang persegi baja tahan karat AYAINOX, sampeyan ora mung bisa nemokake solusi fastening berkualitas tinggi sing cocog kanggo macem-macem aplikasi, nanging uga nyedhiyakake macem-macem layanan nilai tambah, kalebu dhukungan teknis, layanan teknik, lan solusi kemasan sing disesuaikan.

    rinci
  • Kacang Persegi Stainless Steel

    Kacang Persegi Stainless Steel

    AYAINOX Fasteners minangka tujuan pisanan kanggo solusi pengikat stainless steel berkualitas tinggi.Ngenalke Kacang Persegi Stainless Steel, pengikat sing direkayasa kanthi presisi digawe saka baja tahan karat kelas premium kanggo kinerja lan daya tahan sing luar biasa.Jelajahi macem-macem produk sing dirancang kanggo nyukupi kabutuhan macem-macem industri.

    rinci
  • Kacang Flange Bergerigi Stainless Steel

    Kacang Flange Bergerigi Stainless Steel

    AYAINOX nawakake kacang flange bergerigi stainless steel minangka bagéyan saka baris produk kita, nyediakake solusi fastening kualitas dhuwur kanggo macem-macem aplikasi industri.Kacang flange bergerigi AYAINOX nduweni gerigi sing direkayasa kanthi presisi ing sisih ngisor flange, nyedhiyakake genggeman lan resistensi sing apik kanggo ngeculake nalika kena getaran utawa torsi.
    We offer macem-macem ukuran lan pitches thread kanggo nampung macem-macem bolt utawa kandang jaran ukuran lan specifications, nyukupi kabutuhan macem-macem proyèk lan aplikasi.

    rinci
  • Kacang Flange Stainless

    Kacang Flange Stainless

    AYAINOX ngasilake kacang flange stainless steel, yaiku pengikat khusus kanthi flange (bagian sing luwih lebar lan rata) sing digabungake ing desain kacang.Biasane digawe saka bahan baja tahan karat, kayata baja tahan karat kelas 304 utawa 316, menehi tahan karat lan daya tahan sing apik.Dheweke nemokake aplikasi ing macem-macem industri, kalebu otomotif, konstruksi, laut, lan mesin.

    Nalika nimbang kacang flange stainless AYAINOX kanggo proyek sampeyan, sampeyan bisa nyana kinerja sing dipercaya, daya tahan, lan versatility ing macem-macem aplikasi sing mbutuhake solusi pengikat sing kuat lan tahan getaran.

    rinci
  • Kacang Hex Stainless Steel

    Kacang Hex Stainless Steel

    Temokake kekuatan Kacang Hex Stainless Steel AYAINOX!Digawe kanthi presisi lan daya tahan, kacang-kacangan iki njamin pengikat sing aman ing proyek apa wae.Digawe saka baja tahan karat berkualitas tinggi, tahan karat, karat, lan nyandhang, menehi kinerja sing tahan suwe.Percaya AYAINOX kanggo pengikat sing bisa dipercaya sing ngrampungake tantangan paling angel sampeyan.

    rinci
  • Kacang Hex Stainless Steel 18-8 / A2

    Kacang Hex Stainless Steel 18-8 / A2

    Kacang mesin hex stainless steel minangka jinis pengikat sing digunakake ing mesin lan aplikasi liyane.Padha duwe wangun heksagonal lan digawe saka stainless steel, menehi resistance karat lan daya tahan.Kacang mesin biasane digunakake karo bolts utawa sekrup kanggo ngamanake komponen ing rakitan mekanik.

    rinci
  • Kacang Hex Stainless

    Kacang Hex Stainless

    Kacang hex stainless minangka jinis pengikat sing ditondoi kanthi bentuk enem sisi, sing dirancang kanggo digunakake bebarengan karo baut, sekrup, utawa stud kanggo ngamanake komponen bebarengan.Kacang hex minangka komponen penting ing sambungan bolted, AYAINOX nyedhiyakake solusi pengikat sing aman.

    rinci
  • Kacang Kopling Stainless Hex

    Kacang Kopling Stainless Hex

    AYAINOX minangka pabrikan khusus ing kacang kopling hex stainless steel.Kacang iki dirancang kanggo nggunakake rod, bolts, lan studs kanggo nyambungake lan ngamanake komponen ing macem-macem aplikasi.Biasane digunakake ing konstruksi, mesin, lan industri otomotif amarga daya tahan, tahan korosi, lan kekuatan dhuwur.

    rinci
  • Kacang Kacang Stainless

    Kacang Kacang Stainless

    Kacang senggol stainless minangka komponen penting ing aplikasi fastening, nawakake sambungan sing aman lan dipercaya.AYAINOX Fasteners spesialisasi ing kacang senggol stainless steel kualitas dhuwur dirancang kanggo macem-macem keperluan industri lan komersial.Kacang-kacangan iki dikenal kanthi daya tahan, tahan karat, lan kinerja sing apik banget ing lingkungan sing nuntut.

    rinci
  • Kacang Flange Stainless Steel

    Kacang Flange Stainless Steel

    Kacang flange stainless steel minangka pengikat khusus kanthi flange terpadu ing salah sawijining ujung.Flange iki nyedhiyakake sawetara keuntungan, kalebu nyebarake beban ing area lumahing sing luwih gedhe, nyegah karusakan ing materi sing diikat, lan minangka mesin cuci sing dibangun kanggo nglindhungi permukaan.

    rinci
  • 316 Kacang Stainless Steel

    316 Kacang Stainless Steel

    Kacang senggol hex stainless steel 316 minangka pengikat khusus kanthi dhuwur sing suda dibandhingake karo kacang hex standar.Kacang senggol luwih tipis tinimbang kacang hex standar, saengga cocok kanggo aplikasi ing papan sing diwatesi utawa ing ngendi kacang sing kurang profil dibutuhake.AYAINOX diprodhuksi kanggo nyukupi macem-macem standar lan spesifikasi internasional, kayata ASME, DIN, ISO, lan liya-liyane.

    rinci
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2