Penyedia Solusi Kustomisasi Global Fastening

Sugeng rawuh ing AYA |Tetenger kaca iki |Nomer telpon resmi: 0311-6603 1296

Praktisi Tanggung Jawab Sosial

Swara 13 taun kepungkur, AYA Fasteners tetep mantep ing komitmen kanggo dadi mercusuar tanggung jawab sosial.Dituntun dening prinsip Aja Lali Niat Asli, Mbangun Impen kanggo Masa Depan, kita wis setya mbantu wong-wong ing wilayah miskin nambah taraf urip lan ndhukung sekolah ing wilayah miskin kanggo ningkatake kahanan pendhidhikan.

2016 tanggung jawab
2016 tanggung jawab
2016 tanggung jawab

Pangembangan Komunitas: Ngunggahake Urip, Nggawe Kesempatan

Ngluwihi pendidikan, AYA Fasteners aktif melu proyek pembangunan masyarakat.Kita kerja bareng karo komunitas lokal kanggo ngenali kabutuhan lan ngetrapake solusi sing lestari.Saka dandan infrastruktur nganti program pangembangan skill, inisiatif kita dirancang kanggo ngunggahake kualitas urip sakabèhé ing wilayah sing kita layani.

2023 tanggung jawab
2023 tanggung jawab
2023 tanggung jawab

Perlindungan Lingkungan: AYA wis tumindak

Ing AYA Fasteners, kita yakin dadi luwih saka mung bisnis, kita ngerti pentinge kelestarian lingkungan.AYA Fasteners setya nyuda jejak ekologis liwat praktik ramah lingkungan lan manajemen sumber daya sing tanggung jawab.Kanthi ngetrapake proses lestari ing operasi kita, kita nyumbang kanggo planet sing luwih sehat kanggo generasi saiki lan mbesuk.

Kita ora tau wareg karo saiki lan mesthi percaya ing masa depan sing luwih apik.Ing kene ing gunung, kita ora mandheg mendaki.

2023 tanggung jawab

2023

2022 tanggung jawab

2022

2021 tanggung jawab

2021

2020 tanggung jawab

2020

2019 tanggung jawab

2019

2018 tanggung jawab

2018

2017 tanggung jawab

2017

2016 tanggung jawab

2016

2015 tanggung jawab

2015