Penyedia Solusi Kustomisasi Global Fastening

Sugeng rawuh ing AYA |Tetenger kaca iki |Nomer telpon resmi: 0311-6603 1296

AYA Fasteners nggawa macem-macem fasteners tahan karat ing macem-macem ukuran lan grads, sampurna kanggo lingkungan hidro-industri.

Fasteners nduweni peran penting ing proyek konservasi banyu lan digunakake kanggo nyambungake lan ndandani macem-macem peralatan lan komponen konservasi banyu kanggo njamin stabilitas lan safety proyek kasebut.

Ninggalake Pesen Panjenengan

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita