Penyedia Solusi Kustomisasi Global Fastening

Sugeng rawuh ing AYA |Tetenger kaca iki |Nomer telpon resmi: 0311-6603 1296

page_banner

Kacang persegi

Kacang persegi

Kacang persegi minangka jinis pengikat kanthi bentuk persegi papat sisi.Biasane digunakake ing aplikasi sing mbutuhake solusi fastening sing kuwat lan dipercaya.

  • Kacang Persegi Stainless Steel

    Kacang Persegi Stainless SteelRincianTabel Ukuran

    Wangun kothak saka kacang iki menehi kaluwihan unik ing aplikasi tartamtu.Tlatah lumahing sing luwih gedhe saka pasuryan kothak menehi genggeman luwih apik lan distribusi pasukan nalika tightened, ngurangi risiko karusakan kanggo workpiece.

    Nominal
    Ukuran
    Dhiameter Utama Utama saka Utas Jembar ing Flat, F Jembar ing sudhut Ketebalan, H Bantalan lumahing Runout kanggo hread Ais, FIM
    Alun-alun, G Heksa, G1
    dhasar Min. Maks. Min. Maks. Min. Maks. Min. Maks.
    0 0.060 5/32 0.150 0.156 0.206 0.221 0.171 0.180 0.043 0,050 0.005
    1 0.073 5/32 0.150 0.156 0.206 0.221 0.171 0.180 0.043 0,050 0.005
    2 0.086 3/16 0.180 0.188 0.247 0.265 0.205 0.217 0,057 0,066 0.006
    3 0.099 3/16 0.180 0.188 0.247 0.265 0.205 0.217 0,057 0,066 0.006
    4 0.112 1/4 0.241 0.250 0.331 0.354 0.275 0.289 0,087 0.098 0.009
    5 0.125 5/16 0.302 0.312 0.415 0.442 0.344 0.361 0.102 0.114 0.011
    6 0.138 5/16 0.302 0.312 0.415 0.442 0.344 0.361 0.102 0.114 0.011
    8 0.164 11/32 0.332 0.344 0.456 0.486 0.378 0.397 0.117 0.130 0.012
    10 0.190 3/8 0.362 0.375 0.497 0.530 0.413 0.433 0.117 0.130 0.013
    12 0.216 7/16 0.423 0.438 0.581 0.691 0.482 0.505 0.148 0.161 0.015
    1/4 0.250 7/16 0.423 0.438 0.581 0.691 0.482 0.505 0.178 0.193 0.015
    5/16 0.312 9/16 0.545 0.562 0.748 0.795 0.621 0.650 0.208 0.225 0.020
    3/8 0.375 5/8 0.607 0.625 0.833 0.884 0.692 0.722 0.239 0.257 0,021
  • Kacang Stainless Square

    Kacang Stainless SquareRincianTabel Ukuran

    Kacang persegi duwe wangun persegi lan digunakake ing macem-macem aplikasi, kalebu pengerjaan kayu, perakitan furnitur, otomotif, lan konstruksi.AYAINOX dikenal kanggo nggunakake bahan stainless steel kualitas dhuwur, biasane kelas 304 utawa 316 stainless steel, mesthekake resistance karat banget lan daya tahan.
    Kanthi milih kacang persegi baja tahan karat AYAINOX, sampeyan ora mung bisa nemokake solusi fastening berkualitas tinggi sing cocog kanggo macem-macem aplikasi, nanging uga nyedhiyakake macem-macem layanan nilai tambah, kalebu dhukungan teknis, layanan teknik, lan solusi kemasan sing disesuaikan.

    Nominal
    Ukuran
    Dhiameter Utama Utama saka Utas Jembar ing Flat, F Jembar ing sudhut Ketebalan, H Bantalan lumahing Runout kanggo hread Ais, FIM
    Alun-alun, G
    dhasar Min. Maks. Min. Maks. dhasar Min. Maks.
    1/4 0.2500 7/16 0.425 0.438 0.554 0.619 7/32 0.203 0.235 0.011
    5/16 0.3125 9/16 0.547 0.562 0.721 0.795 17/64 0.249 0.283 0.015
    3/8 0.3750 5/8 0.606 0.625 0.802 0.884 21/64 0.310 0.346 0.016
    7/16 0.4375 3/4 0.728 0.750 0.970 1.061 3/8 0.356 0.394 0.019
    1/2 0.5000 13/16 0.788 0.812 1.052 1.149 7/16 0.418 0.458 0,022
    5/8 0.6250 13/16 0.969 1.000 1.300 1.414 35/64 0.525 0.569 0,026
    3/4 0.7500 1-1/8 1.088 1.125 1.464 1.591 21/32 0.632 0.680 0,029
    7/8 0,8750 1-5/16 1.269 1.312 1.712 1.856 49/64 0.740 0.792 0.034
    1/2 1.0000 1-1/2 1.450 1.500 1.961 2.121 7/8 0.847 0.903 0.039
    1-1/8 1.1250 1-11/16 1.631 1.688 2.209 2.386 1 0.970 1.030 0,029
    1-1/4 1.2500 1-7/8 1.812 1.875 2.458 2.652 1-3/32 1.062 1.126 0.032
    1-3/8 1.3750 2-1/16 1.994 2.062 2.708 2.917 1-13/64 1.169 1.237 0.035
    1-1/2 1.5000 2-1/4 2.175 2.250 2.956 3.182 1-5/16 1.276 1.348 0.039
  • Kacang Persegi Stainless Steel

    Kacang Persegi Stainless SteelRincianTabel Ukuran

    AYAINOX Fasteners minangka tujuan pisanan kanggo solusi pengikat stainless steel berkualitas tinggi.Ngenalke Kacang Persegi Stainless Steel, pengikat sing direkayasa kanthi presisi digawe saka baja tahan karat kelas premium kanggo kinerja lan daya tahan sing luar biasa.Jelajahi macem-macem produk sing dirancang kanggo nyukupi kabutuhan macem-macem industri.

    Ukuran Utas M1.6 M2 M2.5 M3 (M3.5) M4 M5 M6 M8 M10
    d
    P Pitch 0.35 0.4 0.45 0.5 0.6 0.7 0.8 1 1.25 1.5
    e min 4 5 6.3 7 7.6 8.9 10.2 12.7 16.5 20.2
    m max = ukuran nominal 1 1.2 1.6 1.8 2 2.2 2.7 3.2 4 5
    min 0.6 0.8 1.2 1.4 1.6 1.8 2.3 2.72 3.52 4.52
    s max = ukuran nominal 3.2 4 5 5.5 6 7 8 10 13 16
    min 2.9 3.7 4.7 5.2 5.7 6.64 7.64 9.64 12.57 15.57