Penyedia Solusi Kustomisasi Global Fastening

Sugeng rawuh ing AYA |Tetenger kaca iki |Nomer telpon resmi: 0311-6603 1296

page_banner

Kacang Flange

Kacang Flange

Kacang flange minangka jinis kacang sing nduweni flange sing lebar lan rata ing salah sawijining ujung.Flange nyedhiyakake permukaan bantalan sing luwih gedhe, nyebarake beban lan nyuda resiko ngrusak permukaan sing diikat.

  • Kacang Flange Bergerigi Stainless Steel

    Kacang Flange Bergerigi Stainless SteelRincianTabel Ukuran

    AYAINOX nawakake kacang flange bergerigi stainless steel minangka bagéyan saka baris produk kita, nyediakake solusi fastening kualitas dhuwur kanggo macem-macem aplikasi industri.Kacang flange bergerigi AYAINOX nduweni gerigi sing direkayasa kanthi presisi ing sisih ngisor flange, nyedhiyakake genggeman lan resistensi sing apik kanggo ngeculake nalika kena getaran utawa torsi.
    We offer macem-macem ukuran lan pitches thread kanggo nampung macem-macem bolt utawa kandang jaran ukuran lan specifications, nyukupi kabutuhan macem-macem proyèk lan aplikasi.

    Utas Screw
    d
    M5 M6 M8 M10 M12 (M14) M16 M20
    P Pitch 0.8 1 1.25 1.5 1.75 2 2 2.5
    c min 1 1.1 1.2 1.5 1.8 2.1 2.4 3
    da maks 5.75 6.75 8.75 10.8 13 15.1 17.3 21.6
    min 5 6 8 10 12 14 16 20
    dc maks 11.8 14.2 17.9 21.8 26 29.9 34.5 42.8
    dw min 9.8 12.2 15.8 19.6 23.8 27.6 31.9 39.9
    e min 8.79 11.05 14.38 16.64 20.03 23.36 26.75 32.95
    m maks 5 6 8 10 12 14 16 20
    min 4.7 5.7 7.64 9.64 11.57 13.3 15.3 18.7
    mw min 2.5 3.1 4.6 5.6 6.8 7.7 8.9 10.7
    s maks 8 10 13 15 18 21 24 30
    min 7.78 9.78 12.73 14.73 17.73 20.67 23.67 29.16
    r maks 0.3 0.4 0.5 0.6 0.7 0.9 1 1.2
  • Kacang Flange Stainless

    Kacang Flange StainlessRincianTabel Ukuran

    AYAINOX ngasilake kacang flange stainless steel, yaiku pengikat khusus kanthi flange (bagian sing luwih lebar lan rata) sing digabungake ing desain kacang.Biasane digawe saka bahan baja tahan karat, kayata baja tahan karat kelas 304 utawa 316, menehi tahan karat lan daya tahan sing apik.Dheweke nemokake aplikasi ing macem-macem industri, kalebu otomotif, konstruksi, laut, lan mesin.

    Nalika nimbang kacang flange stainless AYAINOX kanggo proyek sampeyan, sampeyan bisa nyana kinerja sing dipercaya, daya tahan, lan versatility ing macem-macem aplikasi sing mbutuhake solusi pengikat sing kuat lan tahan getaran.

    Nominal
    Ukuran
    Dhiameter Utama Utama saka Utas Jembar ing Flat, F Jembar ing sudhut, G Diameter Flange, B Ketebalan Kacang, H Panjang Wrenching Minimal, J Ketebalan Flange Minimum, K Maksimum Runout saka Bearing lumahing kanggo Thread Axis, FIM
    Min. Maks. Min. Maks. Min. Maks. Min. Maks.
    Kacang Hex Flange
    No.6 0.1380 0.302 0.312 0.342 0.361 0.406 0.422 0.156 0.171 0.10 0.02 0.014
    8 0.1640 0.334 0.334 0.381 0.397 0.452 0.469 0.187 0.203 0.13 0.02 0.016
    10 0.1900 0.365 0.375 0.416 0.433 0.480 0.500 0.203 0.219 0.13 0.03 0.017
    12 0.2160 0.428 0.438 0.488 0.505 0.574 0.594 0.222 0.236 0.14 0.04 0.020
    1/4 0.2500 0.428 0.438 0.488 0.505 0.574 0.594 0.222 0.236 0.14 0.04 0.020
    5/16 0.3125 0.489 0.500 0.557 0.577 0.660 0.680 0.268 0.283 0.17 0.04 0,023
    3/8 0.3750 0.551 0.562 0.628 0.650 0.728 0.750 0.330 0.347 0.23 0.04 0,025
    7/16 0.4375 0.675 0.688 0.768 0.794 0.910 0.937 0.375 0.395 0.26 0.04 0.032
    1/2 0.5000 0.736 0.750 0.840 0.866 1.000 1.031 0.437 0.458 0.31 0.05 0.035
    9/16 0,5625 0.861 0,875 0.982 1.010 1.155 1.188 0.483 0.506 0.35 0.05 0.040
    5/8 0.6250 0.922 0.938 1.051 1.083 1.248 1.281 0.545 0.569 0.40 0.05 0.044
    3/4 0.7500 1.088 1.125 1.240 1.299 1.460 1.500 0.627 0.675 0.46 0.06 0,051
    Kacang Flange Hex Gedhe
    1/4 0.2500 0.428 0.438 0.488 0.505 0.700 0.728 0.281 0.312 0.15 0.04 0,024
    5/16 0.3125 0.489 0.500 0.557 0.577 0.790 0.820 0.343 0.375 0.20 0.04 0,028
    3/8 0.3750 0.551 0.562 0.628 0.650 0.885 0.915 0.390 0.406 0.24 0.04 0.031
    7/16 0.4375 0.675 0.688 0.768 0.794 1.100 1.131 0.437 0.468 0.26 0.04 0.038
    1/2 0.5000 0.736 0.750 0.840 0.866 1.175 1.205 0.485 0.515 0.29 0.06 0.041
    9/16 0,5625 0.861 0,875 0.982 1.010 1.260 1.300 0.546 0.578 0.37 0.06 0.044
    5/8 0.6250 0.922 0.938 1.051 1.083 1.280 1.360 0.600 0.640 0.42 0.06 0.045
  • Kacang Flange Stainless Steel

    Kacang Flange Stainless SteelRincianTabel Ukuran

    Kacang flange stainless steel minangka pengikat khusus kanthi flange terpadu ing salah sawijining ujung.Flange iki nyedhiyakake sawetara keuntungan, kalebu nyebarake beban ing area lumahing sing luwih gedhe, nyegah karusakan ing materi sing diikat, lan minangka mesin cuci sing dibangun kanggo nglindhungi permukaan.

    Ukuran Utas M5 M6 M8 M10 M12 M14 M16 M20
    D
    P Pitch Utas kasar 0.8 1 1.25 1.5 1.75 2 2 2.5
    Utas alus 1 / / 1 1.25 1.5 1.5 1.5 1.5
    Utas alus 2 / / / -1 -1.25 / / /
    c min 1 1.1 1.2 1.5 1.8 2.1 2.4 3
    da min 5 6 8 10 12 14 16 20
    maks 5.75 6.75 8.75 10.8 13 15.1 17.3 21.6
    dc maks 11.8 14.2 17.9 21.8 26 29.9 34.5 42.8
    dw min 9.8 12.2 15.8 19.6 23.8 27.6 31.9 39.9
    e min 8.79 11.05 14.38 16.64 20.03 23.36 26.75 32.95
    m maks 5 6 8 10 12 14 16 20
    min 4.7 5.7 7.6 9.6 11.6 13.3 15.3 18.9
    mw min 2.2 3.1 4.5 5.5 6.7 7.8 9 11.1
    s max = ukuran nominal 8 10 13 15 18 21 24 30
    min 7.78 9.78 12.73 14.73 17.73 20.67 23.67 29.67
    r maks 0.3 0.36 0.48 0.6 0.72 0.88 0.96 1.2