Penyedia Solusi Kustomisasi Global Fastening

Sugeng rawuh ing AYA |Tetenger kaca iki |Nomer telpon resmi: 0311-6603 1296

Pemasok Pengikat Otomotif China ISO 9001 & IATF 16949

Ing industri otomotif, saben sekrup duwe tanggung jawab sing penting.Kita setya nyedhiyakake solusi pengikat otomotif sing apik kanggo mesthekake proses manufaktur otomotif sampeyan luwih efisien lan dipercaya.

Saka bolt awak lan komponen metrik kanggo bagean non-standar lan kabeh ing antarane, AYA Fasteners bisa nyukupi kabutuhan fastening macem-macem pelanggan ing industri otomotif:

Ninggalake Pesen Panjenengan

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

Temokake Pengikat Aerospace Kita

pro (1)

Kacang Stainless Self Drilling Screws