Penyedia Solusi Kustomisasi Global Fastening

Sugeng rawuh ing AYA |Tetenger kaca iki |Nomer telpon resmi: 0311-6603 1296

page_banner

Batang Utas

Batang Utas

Batang berulir, uga dikenal minangka rod kabeh benang, yaiku rod sing dawa lan lurus kanthi benang terus-terusan ing sadawane dawane.Padha dirancang kanggo digunakake ing macem-macem aplikasi ngendi tumindak meneng-kaya dibutuhake kanggo fastening utawa ngamanake komponen bebarengan.

  • Batang Ulir Stainless Steel

    Batang Ulir Stainless SteelRincianTabel Ukuran

    Batang berulir baja tahan karat, kadhangkala disebut stud baja tahan karat, yaiku rod lurus kanthi benang ing sadawane dawane, supaya kacang bisa diikat ing salah siji ujung.Rod iki umume digunakake kanggo nyepetake macem-macem komponen bebarengan utawa kanggo nyedhiyakake dhukungan struktural.

    Ukuran Utas M4 M5 M6 (M7) M8 M10 M12 (M14) M16 (M18) M20
    d
    P Pitch 0.7 0.8 1 1 1.25 1.5 1.75 2 2 2.5 2.5
    Benang sing apik / / / / 1 1.25 1.25 1.5 1.5 1.5 1.5
    Utas sing apik banget / / / / / / 1.5 / / / /
    b1 5 6.5 7.5 9 10 12 15 18 20 22 25
    b2 L≤125 14 16 18 20 22 26 30 34 38 42 46
    125<L≤200 20 22 24 26 28 32 36 40 44 48 52
    L> 200 / / / / / 45 49 53 57 61 65
    x1 1.75 2 2.5 2.5 3.2 3.8 4.3 5 5 6.3 6.3
    x2 0.9 1 1.25 1.25 1.6 1.9 2.2 2.5 2.5 3.2 3.2
  • A2-70 Stainless Steel Stud Bolts

    A2-70 Stainless Steel Stud BoltsRincianTabel Ukuran

    Baut kandang baja tahan karat minangka pengikat khusus sing dipasang ing ujung loro kanthi bagean sing ora ana ing tengah.Padha dirancang kanggo aplikasi tartamtu ngendi sambungan Utas dibutuhake ing loro ends saka bolt.Bolts kandang jaran umume digunakake magepokan karo loro perkakas kanggo nggawe sambungan bolted.Bolts kandang jaran asring digunakake ing sambungan flanged lan joints kritis liyane sing mbutuhake solusi fastening aman lan dipercaya.

    Ukuran Utas M4 M5 M6 (M7) M8 M10 M12 (M14) M16 (M18) M20
    d
    P Pitch 0.7 0.8 1 1 1.25 1.5 1.75 2 2 2.5 2.5
    Benang sing apik / / / / 1 1.25 1.25 1.5 1.5 1.5 1.5
    Utas sing apik banget / / / / / / 1.5 / / / /
    b1 5 6.5 7.5 9 10 12 15 18 20 22 25
    b2 L≤125 14 16 18 20 22 26 30 34 38 42 46
    125<L≤200 20 22 24 26 28 32 36 40 44 48 52
    L> 200 / / / / / 45 49 53 57 61 65
    x1 1.75 2 2.5 2.5 3.2 3.8 4.3 5 5 6.3 6.3
    x2 0.9 1 1.25 1.25 1.6 1.9 2.2 2.5 2.5 3.2 3.2