Penyedia Solusi Kustomisasi Global Fastening

Sugeng rawuh ing AYA |Tetenger kaca iki |Nomer telpon resmi: 0311-6603 1296

page_banner

Soket Kepala Bolts

Soket Kepala Bolts

Bolts sirah soket, uga dikenal minangka sekrup tutup soket utawa baut Allen, minangka jinis pengikat benang kanthi sirah silinder lan drive heksagonal internal (soket) kanggo ngencengi nggunakake kunci Allen utawa hex.Bolts iki akeh digunakake ing macem-macem aplikasi amarga profil ramping lan kekuatan dhuwur.

  • Baut Kepala Allen Stainless Steel

    Baut Kepala Allen Stainless SteelRincianTabel Ukuran

    Baut kepala Allen stainless steel dipilih kanggo sifat tahan karat, saengga cocog kanggo ruangan ruangan, segara, lan lingkungan liyane sing ana kemungkinan paparan kelembapan lan unsur korosif.Baut kepala Allen stainless steel asring duwe permukaan polesan utawa pasif kanggo nambah resistensi karat lan nambah estetika.
    AYAINOX duwe macem-macem ukuran bolt sirah Allen lan dawa kanggo nampung macem-macem aplikasi.

    <

    Utas Screw M1.4 M1.6 M2 M2.5 M3 M4 M5 M6 M8 M10
    d
    P Pitch Utas kasar 0.3 0.35 0.4 0.45 0.5 0.7 0.8 1 1.25 1.5
    Fine thread pitch-1 - - - - - - - - 1 1.25
    Fine thread pitch-2 - - - - - - - - - 1
    dk sirahe polos maks 2.6 3 3.8 4.5 5.5 7 8.5 10 13 16
    kepala kluruk maks 2.74 3.14 3.98 4.68 5.68 7.22 8.72 10.22 13.27 16.27
    min 2.46 2.86 3.62 4.32 5.32 6.78 8.28 9.78 12.73 15.73
    da maks 1.8 2 2.6 3.1 3.6 4.7 5.7 6.8 9.2 11.2
    ds maks 1.4 1.6 2 2.5 3 4 5 6 8 10
    min 1.26 1.46 1.86 2.36 2.86 3.82 4.82 5.82 7.78 9.78
    e min 1.5 1.73 1.73 2.3 2.87 3.44 4.58 5.72 6.86 9.15
    k maks 1.4 1.6 2 2.5 3 4 5 6 8 10
    min 1.26 1.46 1.86 2.36 2.86 3.82 4.82 5.7 7.64 9.64
    s Ukuran Nominal 1.3 1.5 1.5 2 2.5 3 4 5 6 8
    min 1.32 1.52 1.52 2.02 2.52 3.02 4.02 5.02 6.02 8.025
    maks 1.36 1.56 1.56 2.06 2.58 3.08 4.095 5.14 6.14 8.175
    t min 0.6 0.7 1 1.1 1.3 2 2.5 3 4 5
    w min 0.5 0.55 0.55 0.85 1.15 1.4 1.9 2.3 3 4
  • Baut Tutup Kepala Soket Stainless Steel

    Baut Tutup Kepala Soket Stainless SteelRincianTabel Ukuran

    Komoditas: Baut Kepala Allen Stainless Steel
    Bahan: Digawe saka stainless steel 316, sekrup iki duwe resistensi kimia sing apik lan bisa uga magnetik.Padha uga dikenal minangka A2 stainless steel.
    Tipe Kepala: Socket Head.
    Dawane: diukur saka ngisor sirah.
    Sekrup metrik uga dikenal minangka sekrup stainless steel A2.
    Tipe Utas: Utas Kasar, Utas Halus.Utas kasar minangka standar industri;milih ngawut-awut iki yen sampeyan ora ngerti Jarak utawa Utas saben inch.Utas sing apik lan ekstra apik dipasang kanthi jarak sing rapet kanggo nyegah getaran;luwih apik benang, luwih apik resistance.
    Standar: Sekrup sing cocog karo ASME B1.1, ASME B18.3, ISO 21269, lan ISO 4762 (biyen DIN 912) tundhuk karo standar kanggo dimensi.Sekrup sing cocog karo ASTM B456 lan ASTM F837 tundhuk karo standar kanggo bahan.

    Ukuran 0# 1# 2# 3# 4# 5# 6# 8# 10# 12# 1/4 5/16
    d Diameter sekrup 0.06 0.073 0.086 0.099 0.112 0.125 0.138 0.164 0.19 0.216 0.25 0.3125
    PP UNC - 64 56 48 40 40 32 32 24 24 20 18
    UNF 80 72 64 56 48 44 40 36 32 28 28 24
    UNEF - - - - - - - - - 32 32 32
    ds max = ukuran nominal 0.06 0.073 0.086 0.099 0.112 0.125 0.138 0.164 0.19 0.216 0.25 0.3125
    min 0,0568 0,0695 0,0822 0.0949 0.1075 0.1202 0.1329 0.1585 0.184 0.2095 0.2435 0.3053
    dk maks 0.096 0.118 0.14 0.161 0.183 0.205 0.226 0.27 0.312 0.324 0.375 0.469
    min 0.091 0.112 0.134 0.154 0.176 0.198 0.216 0.257 0.298 0.314 0.354 0.446
    k maks 0.06 0.073 0.086 0.099 0.112 0.125 0.138 0.164 0.19 0.216 0.25 0.312
    min 0,057 0.07 0.083 0.095 0.108 0.121 0.134 0.159 0.185 0.21 0.244 0.306
    s Ukuran Nominal 0.05 0.062 0,078 0,078 0.094 0.094 0.109 0.141 0.156 0.156 0.188 0.25
    t min 0,025 0.031 0.038 0.044 0,051 0,057 0.064 0,077 0.09 0.103 0.12 0.151
    b min 0.5 0.62 0.62 0.62 0.75 0.75 0.75 0.88 0.88 0.88 1 1.12
    c chamfer utawa radius 0.004 0.005 0.008 0.008 0.009 0.012 0.013 0.014 0.018 0,022 0,025 0.033
    r chamfer utawa radius 0.007 0.007 0.007 0.007 0.008 0.008 0.008 0.008 0.008 0.01 0.01 0.01
    w min 0.02 0,025 0,029 0.034 0.038 0.043 0.047 0,056 0,065 0.082 0.095 0.119