Penyedia Solusi Kustomisasi Global Fastening

Sugeng rawuh ing AYA |Tetenger kaca iki |Nomer telpon resmi: 0311-6603 1296

page_banner

Bolts Kepala Square

Bolts Kepala Square

Baut kepala persegi yaiku jinis pengikat kanthi sirah sing bentuke persegi sing dirancang kanggo dikencengake utawa diuncalake nggunakake kunci.Bolts iki dikenal kanggo wangun sirah khusu, kang menehi lumahing gripping gedhe kanggo wrench, nggawe cocok kanggo aplikasi ngendi torsi dhuwur dibutuhake.

  • Baut Kepala Persegi Stainless Steel

    Baut Kepala Persegi Stainless SteelRincianTabel Ukuran

    Komoditas: Stainless Steel Square Kepala Bolts
    Bahan: Digawe saka stainless steel 304, sekrup iki duwe resistensi kimia sing apik lan bisa uga magnetik.Padha uga dikenal minangka A2 stainless steel.
    Tipe Kepala: Kepala persegi.
    Dawane: diukur saka ngisor sirah.
    Tipe Utas: Utas Kasar, Utas Fine. Utas kasar minangka standar industri;milih ngawut-awut iki yen sampeyan ora ngerti Jarak utawa Utas saben inch.Utas sing apik lan ekstra apik dipasang kanthi jarak sing rapet kanggo nyegah getaran;luwih apik benang, luwih apik resistance.
    Aplikasi: Kira-kira setengah kekuatan sekrup medium-strength, sekrup iki bisa digunakake kanggo aplikasi fastening tugas ringan, kayata ngamanake panel akses.Sisih warata gedhe nggawe gampang dicekel nganggo kunci pas lan supaya ora muter ing bolongan persegi.
    Standar: Ngawut-awut sing ketemu ASME B1.1, ASME B18.2.1, tundhuk karo standar kanggo dimensi.

    Utas Screw 1/4 5/16 3/8 7/16 1/2 5/8 3/4 7/8 1 1-1/8 1-1/4 1-3/8 1-1/2
    d
    d 0.25 0.3125 0.375 0.4375 0.5 0.625 0.75 0,875 1 1.125 1.25 1.375 1.5
    PP UNC 20 18 16 14 13 11 10 9 8 7 7 6 6
    ds maks 0.26 0.324 0.388 0.452 0.515 0.642 0.768 0.895 1.022 1.149 1.277 1.404 1.531
    min 0.237 0.298 0.36 0.421 0.482 0.605 0.729 0.852 0.976 1.098 1.223 1.345 1.47
    s Ukuran Nominal 3/8 1/2 9/16 5/8 3/4 15/16 1-1/8 1-5/16 1-1/2 1-11/16 1-7/8 2-1/16 2-1/4
    maks 0.375 0.5 0.562 0.625 0.75 0.938 1.125 1.312 1.5 1.688 1.875 2.062 2.25
    min 0.362 0.484 0.544 0.603 0.725 0.906 1.088 1.269 1.45 1.631 1.812 1.994 2.175
    e maks 0.53 0.707 0.795 0.884 1.061 1.326 1.591 1.856 2.121 2.386 2.652 2.917 3.182
    min 0.498 0.665 0.747 0.828 0.995 1.244 1.494 1.742 1.991 2.239 2.489 2.738 2.986
    k Ukuran Nominal 11/64 13/64 1/4 19/64 21/64 27/64 1/2 19/32 21/32 3/4 27/32 29/32 1
    maks 0.188 0.22 0.268 0.316 0.348 0.444 0.524 0.62 0.684 0.78 0.876 0.94 1.036
    min 0.156 0.186 0.232 0.278 0.308 0.4 0.476 0.568 0.628 0.72 0.812 0.872 0.964
    r maks 0.03 0.03 0.03 0.03 0.03 0.06 0.06 0.06 0.09 0.09 0.09 0.09 0.09
    min 0.01 0.01 0.01 0.01 0.01 0.02 0.02 0.02 0.03 0.03 0.03 0.03 0.03
    b L≤6 0.75 0,875 1 1.125 1.25 1.5 1.75 2 2.25 2.5 2.75 3 3.25
    L> 6 1 1.125 1.25 1.375 1.5 1.75 2 2.25 2.5 2.75 3 3.25 3.5
  • Produsen Baut Kepala Persegi Stainless Steel

    Produsen Baut Kepala Persegi Stainless SteelRincianTabel Ukuran

    Komoditas: Bolts Kepala Persegi Stainless
    Bahan: Digawe saka stainless steel 304, sekrup iki duwe resistensi kimia sing apik lan bisa uga magnetik.Padha uga dikenal minangka A2 stainless steel.
    Tipe Kepala: Kepala persegi.
    Dawane: diukur saka ngisor sirah.
    Tipe Utas: Utas Kasar, Utas Fine. Utas kasar minangka standar industri;milih ngawut-awut iki yen sampeyan ora ngerti Jarak utawa Utas saben inch.Utas sing apik lan ekstra apik dipasang kanthi jarak sing rapet kanggo nyegah getaran;luwih apik benang, luwih apik resistance.
    Aplikasi: Kira-kira setengah kekuatan sekrup medium-strength, sekrup iki bisa digunakake kanggo aplikasi fastening tugas ringan, kayata ngamanake panel akses.Sisih warata gedhe nggawe gampang dicekel nganggo kunci pas lan supaya ora muter ing bolongan persegi.
    Standar: Ngawut-awut sing ketemu ASME B1.1, ASME B18.2.1, tundhuk karo standar kanggo dimensi.

    Utas Screw 1/4 5/16 3/8 7/16 1/2 5/8 3/4 7/8 1 1-1/8 1-1/4 1-3/8 1-1/2
    d
    d 0.25 0.3125 0.375 0.4375 0.5 0.625 0.75 0,875 1 1.125 1.25 1.375 1.5
    PP UNC 20 18 16 14 13 11 10 9 8 7 7 6 6
    ds maks 0.26 0.324 0.388 0.452 0.515 0.642 0.768 0.895 1.022 1.149 1.277 1.404 1.531
    min 0.237 0.298 0.36 0.421 0.482 0.605 0.729 0.852 0.976 1.098 1.223 1.345 1.47
    s Ukuran Nominal 3/8 1/2 9/16 5/8 3/4 15/16 1-1/8 1-5/16 1-1/2 1-11/16 1-7/8 2-1/16 2-1/4
    maks 0.375 0.5 0.562 0.625 0.75 0.938 1.125 1.312 1.5 1.688 1.875 2.062 2.25
    min 0.362 0.484 0.544 0.603 0.725 0.906 1.088 1.269 1.45 1.631 1.812 1.994 2.175
    e maks 0.53 0.707 0.795 0.884 1.061 1.326 1.591 1.856 2.121 2.386 2.652 2.917 3.182
    min 0.498 0.665 0.747 0.828 0.995 1.244 1.494 1.742 1.991 2.239 2.489 2.738 2.986
    k Ukuran Nominal 11/64 13/64 1/4 19/64 21/64 27/64 1/2 19/32 21/32 3/4 27/32 29/32 1
    maks 0.188 0.22 0.268 0.316 0.348 0.444 0.524 0.62 0.684 0.78 0.876 0.94 1.036
    min 0.156 0.186 0.232 0.278 0.308 0.4 0.476 0.568 0.628 0.72 0.812 0.872 0.964
    r maks 0.03 0.03 0.03 0.03 0.03 0.06 0.06 0.06 0.09 0.09 0.09 0.09 0.09
    min 0.01 0.01 0.01 0.01 0.01 0.02 0.02 0.02 0.03 0.03 0.03 0.03 0.03
    b L≤6 0.75 0,875 1 1.125 1.25 1.5 1.75 2 2.25 2.5 2.75 3 3.25
    L> 6 1 1.125 1.25 1.375 1.5 1.75 2 2.25 2.5 2.75 3 3.25 3.5