Penyedia Solusi Kustomisasi Global Fastening

Sugeng rawuh ing AYA |Tetenger kaca iki |Nomer telpon resmi: 0311-6603 1296

page_banner

Flange Bolts

Flange Bolts

Bolts flange minangka jinis pengikat benang kanthi flange bunder ing sangisore sirah.Flange serves kanggo nyebarake beban ing wilayah sing luwih gedhe lan mbantu njamin sambungan sing luwih aman lan dipercaya.

  • Stainless Steel Hex Serrated Flange Bolts

    Stainless Steel Hex Serrated Flange BoltsRincianTabel Ukuran

    Komoditas: Stainless Steel Flange Bolts
    Material: Digawe saka 18-8/304/316 stainless steel, ngawut-awut iki duwe resistance kimia apik lan bisa entheng Magnetik.Padha uga dikenal minangka A2 / A4 stainless steel.
    Tipe Kepala: Hex flange head.
    Dawane: diukur saka ngisor sirah.
    Tipe Utas: Utas Kasar, Utas Halus.Utas kasar minangka standar industri;milih ngawut-awut iki yen sampeyan ora ngerti Jarak utawa Utas saben inch.Utas sing apik lan ekstra apik dipasang kanthi jarak sing rapet kanggo nyegah getaran;luwih apik benang, luwih apik resistance.
    Aplikasi: Flange nyebarake tekanan ing endi sekrup ketemu permukaan, ngilangi kabutuhan mesin cuci sing kapisah.Dhuwur sirah kalebu flange.
    Standar: Sekrup inci cocog karo standar kualitas materi ASTM F593 lan standar dimensi IFI 111.
    Sekrup metrik cocog karo standar dimensi DIN 6921.

    Utas Screw M5 M6 M8 M10 M12 M14 M16 M20
    d
    P Pitch Utas kasar 0.8 1 1.25 1.5 1.75 2 2 2.5
    Utas alus-1 / / 1 1.25 1.5 1.5 1.5 1.5
    Utas alus-2 / / / 1 1.25 / / /
    b L≤125 16 18 22 26 30 34 38 46
    125<L≤200 / / 28 32 36 40 44 52
    L> 200 / / / / / / 57 65
    c min 1 1.1 1.2 1.5 1.8 2.1 2.4 3
    da Formulir A maks 5.7 6.8 9.2 11.2 13.7 15.7 17.7 22.4
    Formulir B maks 6.2 7.4 10 12.6 15.2 17.7 20.7 25.7
    dc maks 11.8 14.2 18 22.3 26.6 30.5 35 43
    ds maks 5 6 8 10 12 14 16 20
    min 4.82 5.82 7.78 9.78 11.73 13.73 15.73 19.67
    du maks 5.5 6.6 9 11 13.5 15.5 17.5 22
    dw min 9.8 12.2 15.8 19.6 23.8 27.6 31.9 39.9
    e min 8.71 10.95 14.26 16.5 17.62 19.86 23.15 29.87
    f maks 1.4 2 2 2 3 3 3 4
    k maks 5.4 6.6 8.1 9.2 11.5 12.8 14.4 17.1
    k1 min 2 2.5 3.2 3.6 4.6 5.1 5.8 6.8
    r1 min 0.25 0.4 0.4 0.4 0.6 0.6 0.6 0.8
    r2 maks 0.3 0.4 0.5 0.6 0.7 0.9 1 1.2
    r3 min 0.1 0.1 0.15 0.2 0.25 0.3 0.35 0.4
    r4 3 3.4 4.3 4.3 6.4 6.4 6.4 8.5
    s max = ukuran nominal 8 10 13 15 16 18 21 27
    min 7.78 9.78 12.73 14.73 15.73 17.73 20.67 26.67
    t maks 0.15 0.2 0.25 0.3 0.35 0.45 0.5 0.65
    min 0.05 0.05 0.1 0.15 0.15 0.2 0.25 0.3
  • 304 Stainless Steel Hex Flange Bolts

    304 Stainless Steel Hex Flange BoltsRincianTabel Ukuran

    Flange minangka permukaan bunder, rata ing sangisore sirah bolt.Ngilangi kabutuhan mesin cuci sing kapisah lan nyedhiyakake area beban sing luwih gedhe.Baut flange bisa uga duwe macem-macem jinis flensa, kayata flensa bergerigi kanggo genggeman sing tambah lan tahan kanggo geter, utawa flange non-serrated kanggo permukaan bantalan sing luwih alus.Kasedhiya ing macem-macem ukuran, dawa, lan pitches benang sing cocog karo macem-macem aplikasi lan spesifikasi.

    Utas Screw M5 M6 M8 M10 M12 M14 M16 M20
    d
    P Pitch Utas kasar 0.8 1 1.25 1.5 1.75 2 2 2.5
    Utas alus-1 / / 1 1.25 1.5 1.5 1.5 1.5
    Utas alus-2 / / / 1 1.25 / / /
    b L≤125 16 18 22 26 30 34 38 46
    125<L≤200 / / 28 32 36 40 44 52
    L> 200 / / / / / / 57 65
    c min 1 1.1 1.2 1.5 1.8 2.1 2.4 3
    da Formulir A maks 5.7 6.8 9.2 11.2 13.7 15.7 17.7 22.4
    Formulir B maks 6.2 7.4 10 12.6 15.2 17.7 20.7 25.7
    dc maks 11.8 14.2 18 22.3 26.6 30.5 35 43
    ds maks 5 6 8 10 12 14 16 20
    min 4.82 5.82 7.78 9.78 11.73 13.73 15.73 19.67
    du maks 5.5 6.6 9 11 13.5 15.5 17.5 22
    dw min 9.8 12.2 15.8 19.6 23.8 27.6 31.9 39.9
    e min 8.71 10.95 14.26 16.5 17.62 19.86 23.15 29.87
    f maks 1.4 2 2 2 3 3 3 4
    k maks 5.4 6.6 8.1 9.2 11.5 12.8 14.4 17.1
    k1 min 2 2.5 3.2 3.6 4.6 5.1 5.8 6.8
    r1 min 0.25 0.4 0.4 0.4 0.6 0.6 0.6 0.8
    r2 maks 0.3 0.4 0.5 0.6 0.7 0.9 1 1.2
    r3 min 0.1 0.1 0.15 0.2 0.25 0.3 0.35 0.4
    r4 3 3.4 4.3 4.3 6.4 6.4 6.4 8.5
    s max = ukuran nominal 8 10 13 15 16 18 21 27
    min 7.78 9.78 12.73 14.73 15.73 17.73 20.67 26.67
    t maks 0.15 0.2 0.25 0.3 0.35 0.45 0.5 0.65
    min 0.05 0.05 0.1 0.15 0.15 0.2 0.25 0.3