Penyedia Solusi Kustomisasi Global Fastening

Sugeng rawuh ing AYA |Tetenger kaca iki |Nomer telpon resmi: 0311-6603 1296

page_banner

Bolts gerbong

Bolts gerbong

Bolts Carriage, uga dikenal minangka bolt pelatih, minangka jinis pengikat sing dirancang kanggo nggunakake kayu lan bahan sing padha.Biasane digunakake kanggo nyepetake logam menyang kayu utawa kayu menyang kayu.Baut gerbong nduweni tampilan sing khas kanthi sirah sing dibunderaké, kubah lan bagean kothak ing sangisore sirah sing nyegah supaya ora bisa muter nalika dikencengi.Bagean kothak mathuk menyang bolongan kothak ing kayu, nyediakake sambungan aman lan stabil.

  • Baut Baja Tahan Karat

    Baut Baja Tahan KaratRincianTabel ukuran

    Komoditas: Stainless Steel Carriage Bolts
    Material: Digawe saka stainless steel, ngawut-awut iki duwe resistance kimia apik lan bisa uga rada Magnetik.Padha uga dikenal minangka A2 / A4 stainless steel.
    Tipe Kepala: Kepala Bunder lan gulu persegi.
    Dawane: diukur saka ngisor sirah.
    Tipe Utas: Utas Kasar, Utas Halus.Utas kasar minangka standar industri;milih ngawut-awut iki yen sampeyan ora ngerti Jarak utawa Utas saben inch.Utas sing apik lan ekstra apik dipasang kanthi jarak sing rapet kanggo nyegah getaran saka getaran;luwih apik benang, luwih apik resistance.
    Standar: Ukuran cocog karo spesifikasi ASME B18.5 utawa DIN 603.Sawetara uga ketemu ISO 8678. DIN 603 fungsi padha karo ISO 8678 karo sethitik beda ing diameteripun sirah, dhuwur sirah, lan toleransi dawa.

    Utas Screw M5 M6 M8 M10 M12 M16 M20
    d
    P Pitch 0.8 1 1.25 1.5 1.75 2 2.5
    b L≤125 16 18 22 26 30 38 46
    125<L≤200 22 24 28 32 36 44 52
    L> 200 / / 41 45 49 57 65
    dk maks 13.55 16.55 20.65 24.65 30.65 38.8 46.8
    min 12.45 15.45 19.35 23.35 29.35 37.2 45.2
    ds maks 5 6 8 10 12 16 20
    min 4.52 5.52 7.42 9.42 11.3 15.3 19.16
    k1 maks 4.1 4.6 5.6 6.6 8.75 12.9 15.9
    min 2.9 3.4 4.4 5.4 7.25 11.1 14.1
    k maks 3.3 3.88 4.88 5.38 6.95 8.95 11.05
    min 2.7 3.12 4.12 4.62 6.05 8.05 9.95
    r1 10.7 12.6 16 19.2 24.1 29.3 33.9
    r2 maks 0.5 0.5 0.5 0.5 1 1 1
    r3 maks 0.75 0.9 1.2 1.5 1.8 2.4 3
    s maks 5.48 6.48 8.58 10.58 12.7 16.7 20.84
    min 4.52 5.52 7.42 9.42 11.3 15.3 19.16
  • DIN 603 Stainless Steel Carriage Kepala Bolts

    DIN 603 Stainless Steel Carriage Kepala BoltsRincianTabel ukuran

    DIN 603 Stainless Steel Carriage Bolts digawe saka stainless steel, sekrup iki duwe resistensi kimia sing apik lan bisa uga magnetik.Padha uga dikenal minangka A2 / A4 stainless steel.Utas kasar minangka standar industri;milih ngawut-awut iki yen sampeyan ora ngerti Jarak utawa Utas saben inch.Utas sing apik lan ekstra apik dipasang kanthi jarak sing rapet kanggo nyegah getaran;luwih apik benang, luwih apik resistance.

    Utas Screw M5 M6 M8 M10 M12 M16 M20
    d
    P Pitch 0.8 1 1.25 1.5 1.75 2 2.5
    b L≤125 16 18 22 26 30 38 46
    125<L≤200 22 24 28 32 36 44 52
    L> 200 / / 41 45 49 57 65
    dk maks 13.55 16.55 20.65 24.65 30.65 38.8 46.8
    min 12.45 15.45 19.35 23.35 29.35 37.2 45.2
    ds maks 5 6 8 10 12 16 20
    min 4.52 5.52 7.42 9.42 11.3 15.3 19.16
    k1 maks 4.1 4.6 5.6 6.6 8.75 12.9 15.9
    min 2.9 3.4 4.4 5.4 7.25 11.1 14.1
    k maks 3.3 3.88 4.88 5.38 6.95 8.95 11.05
    min 2.7 3.12 4.12 4.62 6.05 8.05 9.95
    r1 10.7 12.6 16 19.2 24.1 29.3 33.9
    r2 maks 0.5 0.5 0.5 0.5 1 1 1
    r3 maks 0.75 0.9 1.2 1.5 1.8 2.4 3
    s maks 5.48 6.48 8.58 10.58 12.7 16.7 20.84
    min 4.52 5.52 7.42 9.42 11.3 15.3 19.16