Penyedia Solusi Kustomisasi Global Fastening

Sugeng rawuh ing AYA |Tetenger kaca iki |Nomer telpon resmi: 0311-6603 1296

Fasteners, Minangka Sampeyan Takon
Penyedia Solusi Kustomisasi Global Fasteners
Nyedhiyani solusi profesional kanthi sikap khusus

Babagan AYA Fasteners

Minangka pemasok solusi pengikat profesional, AYA nyedhiyakake layanan eksklusif kanggo luwih saka 1000 anggota kita ing ndonya, kanthi sistem solusi layanan rantai sing unik, sampeyan bisa entuk solusi pengikat eksklusif kanthi klik sing gampang, lan nikmati layanan pangiriman cepet.

Nerangake kabutuhan lan ngirim email menyangSales04@ayafasteners.com, lan spesialis produk merek bakal ngatur solusi fastening dhewe kanggo sampeyan sajrone 3 dina kerja.

Kirim Panjaluk
  • pengalaman fastening

    pengalaman fastening

    +

  • negara lan ekspor

    negara lan ekspor

    +

  • outlet layanan internasional

    outlet layanan internasional

    +

  • insinyur profesional

    insinyur profesional

    +

  • artikel ing gudang kita

    artikel ing gudang kita

    +

  • Kategori produk Fastener

    Kategori produk Fastener

    +

Warta paling anyar

  • Temokake Pengikat AYA ing Edifica Chile lan Excon Peru 2024: Pemasok Siji-Stop kanggo Solusi Pengikat
    01 Juli 2024
    Ketemu AYA Fasteners ing Edifica Chile lan Excon P...

    Nalika industri konstruksi lan infrastruktur ing Amerika Selatan terus berkembang, kebutuhan kanggo solusi pengikat sing berkualitas saya tambah kuwat.AYA Fasteners, pemasok solusi siji-mandeg kanggo produk pengikat berkualitas tinggi, kanthi bangga ngumumake partisipasi ing rong ...

    ndeleng liyane >>
  • Tenaga Angin Global Mlebet Pertumbuhan Cepet
    23 Juni 2024
    Tenaga Angin Global Mlebet Pertumbuhan Cepet

    Bubar, Dewan Tenaga Angin Global (GWEC) ngrilis "Laporan Angin Global 2024" (sabanjure diarani "Laporan"), sing nuduhake yen ing 2023, kapasitas tenaga angin global sing mentas dipasang tekan 117 GW, nyetel sejarah anyar. ngrekam.Organisasi dadi ...

    ndeleng liyane >>
  • Analisis Status Perkembangan Saiki Industri Pengikat Otomotif China
    17 Juni 2024
    Analisis Status Perkembangan C...

    Saiki, produksi fastener China nyathet seprapat saka output global, dadi produser fastener paling gedhe ing donya.Ukuran pasar fasteners lan bagean mesin tliti utamané ditemtokake dening dikarepake pasar ing applicatio hilir sing ...

    ndeleng liyane >>
  • Pengikat AYAINOX nyumbang menyang Sekolah Dasar Shijiazhuang Gaocheng ing Dina Anak
    13 Juni 2024
    Pengikat AYAINOX nyumbang kanggo Shijiazhuang Gaoch...

    AYAINOX Fasteners minangka pemasok terkemuka solusi pengikat baja tahan karat siji-mandeg.Ing Dina Anak taun iki, perusahaan grup mimpin sumbangan menyang Sekolah Dasar Shijiazhuang Gaocheng.Acara kasebut nduweni tujuan kanggo nyengkuyung pendidikan lan pangembangan siswa, menehi kontribusi ...

    ndeleng liyane >>
  • Perusahaan fastener nambah produk stainless steel?Ngerti pasar ing siji menit
    23 Mei 2024
    Perusahaan fastener nambah stainle ...

    Fasteners minangka bagean dhasar mekanik sing paling akeh digunakake lan paling umum digunakake ing macem-macem sektor ekonomi nasional.Iki digunakake kanthi akeh ing pirang-pirang industri kayata konstruksi, mesin, tenaga listrik, sepur, dalan gedhe, t ...

    ndeleng liyane >>
  • Ngerayakake Sukses ing Pameran Kanton kaping 135: AYAINOX, Supplier solusi pengikat siji-mandeg kanggo Kabeh Kebutuhan Pengikat
    19 Apr 2024
    Ngrayakake Sukses ing Pameran Kanton kaping 135: A...

    AYAINOX bangga ngumumake partisipasi sing sukses ing Pameran Kanton kaping 135, nampilake macem-macem solusi pengikat sing komprehensif.Canton Fair, sing dianakake ing Guangzhou, China, minangka salah sawijining acara perdagangan paling gedhe ing donya, narik kawigaten para panuku lan pameran saka acr ...

    ndeleng liyane >>