Penyedia Solusi Kustomisasi Global Fastening

Sugeng rawuh ing AYA |Tetenger kaca iki |Nomer telpon resmi: 0311-6603 1296

Pembangunan Sustainable saka AYA Fasteners

AYA Fasteners nganut slogan 'Make a Safe and Green World,' kanthi aktif mbukak dalan lan nandur modal ing sistem administrasi digital kanggo nggawe nilai bareng karo para pemangku kepentingan.Kanggo nggayuh pembangunan sing lestari, AYA Fasteners wis nindakake macem-macem inisiatif lingkungan lan sosial, kalebu:

1. Pangembangan Kualifikasi Kelestarian

AYA Fasteners wis entuk sertifikasi ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, lan ISO 45001:2018.Ing sistem manajemen, AYA Fasteners nggabungake sistem ERP lan OA kanggo nggampangake alur kerja online, ningkatake efisiensi lan nyuda panggunaan kertas.

sertifikat (1)

Manajemen Mutu ISO 9001
Sertifikat Sistem

sertifikat (2)

ISO 14001 Lingkungan
Sertifikat Sistem Manajemen

sertifikat (3)

ISO 45001 Kesehatan Kerja
Lan Sertifikat Sistem Manajemen Keamanan

2. Gaya Kerja Low-Carbon

Apike dicathet yen alur kerja karbon rendah wis dianut dening kabeh karyawan AYA Fasteners, ndawakake pilihan gaya urip kayata nggunakake panyimpenan Cloud, milih kertas lan tas sing bisa didaur ulang, lan mateni lampu sawise kerja.

办公环境2
办公环境
perusahaan1

3. Mbangun Green Corporation

Liwat penerapan praktik sustainable, AYA Fasteners ora mung nyuda dampak lingkungan nanging uga nambah reputasi.Pendekatan iki narik kawigaten para pelanggan lan investor sing ngutamakake kelestarian, nuwuhake model bisnis sing luwih tangguh lan nguntungake kanggo masa depan.