Penyedia Solusi Kustomisasi Global Fastening

Sugeng rawuh ing AYA |Tetenger kaca iki |Nomer telpon resmi: 0311-6603 1296

AYA Fasteners-Mitra Terpercaya ing Solusi Pengikat Aerospace

Jelajahi katalog ekstensif pengikat stainless steel, kalebu baut, kacang, sekrup, lan liya-liyane.Saben produk dirancang kanggo menehi kinerja luar biasa ing aplikasi aerospace, nyedhiyakake linuwih lan keamanan sing dikarepake proyek sampeyan.

Temokake Pengikat Aerospace Kita

pro (1)

Hex Bolts

pro (1)

Kacang Hex

pro (2)

Batang Utas

Ninggalake Pesen Panjenengan

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

Solusi Kustom Disesuaikan karo Spesifikasi Sampeyan

Kita ngerti manawa saben proyek aerospace unik.Pramila kita nawakake solusi pengikat stainless steel sing bisa disesuaikan kanggo nyukupi kabutuhan khusus sampeyan.Kolaborasi karo para ahli kanggo ngrancang pengikat sing cocog karo kabutuhan proyek sampeyan.