Penyedia Solusi Kustomisasi Global Fastening

Sugeng rawuh ing AYA |Tetenger kaca iki |Nomer telpon resmi: 0311-6603 1296

spanduk_jenis_produk

Baut Stainless Steel

Daftar Produk

  • Baut Kepala Hex Stainless Steel

    Baut Kepala Hex Stainless Steel

    Baut kepala hex baja tahan karat minangka jinis pengikat kanthi sirah heksagonal sing dirancang kanggo dikencengake utawa diendhani kanthi nggunakake kunci utawa soket.Lagi digawe saka stainless steel, kang nawakake resistance karat, nggawe cocok kanggo macem-macem aplikasi ing industri beda.Kasedhiya ing macem-macem ukuran, dawa, lan pitches benang sing cocog karo macem-macem aplikasi lan spesifikasi.

    rinci
  • Baut Baja Tahan Karat

    Baut Baja Tahan Karat

    Komoditas: Stainless Steel Carriage Bolts
    Material: Digawe saka stainless steel, ngawut-awut iki duwe resistance kimia apik lan bisa uga rada Magnetik.Padha uga dikenal minangka A2 / A4 stainless steel.
    Tipe Kepala: Kepala Bunder lan gulu persegi.
    Dawane: diukur saka ngisor sirah.
    Tipe Utas: Utas Kasar, Utas Halus.Utas kasar minangka standar industri;milih ngawut-awut iki yen sampeyan ora ngerti Jarak utawa Utas saben inch.Utas sing apik lan ekstra apik dipasang kanthi jarak sing rapet kanggo nyegah getaran;luwih apik benang, luwih apik resistance.
    Standar: Ukuran cocog karo spesifikasi ASME B18.5 utawa DIN 603.Sawetara uga ketemu ISO 8678. DIN 603 fungsi padha karo ISO 8678 karo sethitik beda ing diameteripun sirah, dhuwur sirah, lan toleransi dawa.

    rinci
  • Baut Kepala Allen Stainless Steel

    Baut Kepala Allen Stainless Steel

    Baut kepala Allen stainless steel dipilih kanggo sifat tahan karat, saengga cocog kanggo ruangan ruangan, segara, lan lingkungan liyane sing ana kemungkinan paparan kelembapan lan unsur korosif.Baut kepala Allen stainless steel asring duwe permukaan polesan utawa pasif kanggo nambah resistensi karat lan nambah estetika.
    AYAINOX duwe macem-macem ukuran bolt sirah Allen lan dawa kanggo nampung macem-macem aplikasi.

    rinci
  • Baut Kepala Persegi Stainless Steel

    Baut Kepala Persegi Stainless Steel

    Komoditas: Stainless Steel Square Kepala Bolts
    Bahan: Digawe saka stainless steel 304, sekrup iki duwe resistensi kimia sing apik lan bisa uga magnetik.Padha uga dikenal minangka A2 stainless steel.
    Tipe Kepala: Kepala persegi.
    Dawane: diukur saka ngisor sirah.
    Tipe Utas: Utas Kasar, Utas Fine. Utas kasar minangka standar industri;milih ngawut-awut iki yen sampeyan ora ngerti Jarak utawa Utas saben inch.Utas sing apik lan ekstra apik dipasang kanthi jarak sing rapet kanggo nyegah getaran;luwih apik benang, luwih apik resistance.
    Aplikasi: Kira-kira setengah kekuatan sekrup medium-strength, sekrup iki bisa digunakake kanggo aplikasi fastening tugas ringan, kayata ngamanake panel akses.Sisih warata gedhe nggawe gampang dicekel nganggo kunci pas lan supaya ora muter ing bolongan persegi.
    Standar: Ngawut-awut sing ketemu ASME B1.1, ASME B18.2.1, tundhuk karo standar kanggo dimensi.

    rinci
  • Produsen Baut Kepala Persegi Stainless Steel

    Produsen Baut Kepala Persegi Stainless Steel

    Komoditas: Bolts Kepala Persegi Stainless
    Bahan: Digawe saka stainless steel 304, sekrup iki duwe resistensi kimia sing apik lan bisa uga magnetik.Padha uga dikenal minangka A2 stainless steel.
    Tipe Kepala: Kepala persegi.
    Dawane: diukur saka ngisor sirah.
    Tipe Utas: Utas Kasar, Utas Fine. Utas kasar minangka standar industri;milih ngawut-awut iki yen sampeyan ora ngerti Jarak utawa Utas saben inch.Utas sing apik lan ekstra apik dipasang kanthi jarak sing rapet kanggo nyegah getaran;luwih apik benang, luwih apik resistance.
    Aplikasi: Kira-kira setengah kekuatan sekrup medium-strength, sekrup iki bisa digunakake kanggo aplikasi fastening tugas ringan, kayata ngamanake panel akses.Sisih warata gedhe nggawe gampang dicekel nganggo kunci pas lan supaya ora muter ing bolongan persegi.
    Standar: Ngawut-awut sing ketemu ASME B1.1, ASME B18.2.1, tundhuk karo standar kanggo dimensi.

    rinci
  • Stainless Steel Hex Serrated Flange Bolts

    Stainless Steel Hex Serrated Flange Bolts

    Komoditas: Stainless Steel Flange Bolts
    Material: Digawe saka 18-8/304/316 stainless steel, ngawut-awut iki duwe resistance kimia apik lan bisa entheng Magnetik.Padha uga dikenal minangka A2 / A4 stainless steel.
    Tipe Kepala: Hex flange head.
    Dawane: diukur saka ngisor sirah.
    Tipe Utas: Utas Kasar, Utas Halus.Utas kasar minangka standar industri;milih ngawut-awut iki yen sampeyan ora ngerti Jarak utawa Utas saben inch.Utas sing apik lan ekstra apik dipasang kanthi jarak sing rapet kanggo nyegah getaran;luwih apik benang, luwih apik resistance.
    Aplikasi: Flange nyebarake tekanan ing endi sekrup ketemu permukaan, ngilangi kabutuhan mesin cuci sing kapisah.Dhuwur sirah kalebu flange.
    Standar: Sekrup inci cocog karo standar kualitas materi ASTM F593 lan standar dimensi IFI 111.
    Sekrup metrik cocog karo standar dimensi DIN 6921.

    rinci
  • ASME B18.2.1 Stainless Steel Hex Bolts

    ASME B18.2.1 Stainless Steel Hex Bolts

    304 stainless steel dikenal kanggo resistance karat banget, nggawe cocok kanggo macem-macem lingkungan, kalebu mildly corrosive lan lingkungan kimia.
    Tahan karat lan oksidasi, sing dadi pilihan populer kanggo aplikasi sing kena pengaruh kelembapan lan kahanan sing angel.

    rinci
  • 304 Stainless Steel Hex Flange Bolts

    304 Stainless Steel Hex Flange Bolts

    Flange minangka permukaan bunder, rata ing sangisore sirah bolt.Ngilangi kabutuhan mesin cuci sing kapisah lan nyedhiyakake area beban sing luwih gedhe.Baut flange bisa uga duwe macem-macem jinis flensa, kayata flensa bergerigi kanggo genggeman sing tambah lan tahan kanggo geter, utawa flange non-serrated kanggo permukaan bantalan sing luwih alus.Kasedhiya ing macem-macem ukuran, dawa, lan pitches benang sing cocog karo macem-macem aplikasi lan spesifikasi.

    rinci
  • Baut Tutup Kepala Soket Stainless Steel

    Baut Tutup Kepala Soket Stainless Steel

    Komoditas: Baut Kepala Allen Stainless Steel
    Bahan: Digawe saka stainless steel 316, sekrup iki duwe resistensi kimia sing apik lan bisa uga magnetik.Padha uga dikenal minangka A2 stainless steel.
    Tipe Kepala: Socket Head.
    Dawane: diukur saka ngisor sirah.
    Sekrup metrik uga dikenal minangka sekrup stainless steel A2.
    Tipe Utas: Utas Kasar, Utas Halus.Utas kasar minangka standar industri;milih ngawut-awut iki yen sampeyan ora ngerti Jarak utawa Utas saben inch.Utas sing apik lan ekstra apik dipasang kanthi jarak sing rapet kanggo nyegah getaran;luwih apik benang, luwih apik resistance.
    Standar: Sekrup sing cocog karo ASME B1.1, ASME B18.3, ISO 21269, lan ISO 4762 (biyen DIN 912) tundhuk karo standar kanggo dimensi.Sekrup sing cocog karo ASTM B456 lan ASTM F837 tundhuk karo standar kanggo bahan.

    rinci
  • DIN 603 Stainless Steel Carriage Kepala Bolts

    DIN 603 Stainless Steel Carriage Kepala Bolts

    DIN 603 Stainless Steel Carriage Bolts digawe saka stainless steel, sekrup iki duwe resistensi kimia sing apik lan bisa uga magnetik.Padha uga dikenal minangka A2 / A4 stainless steel.Utas kasar minangka standar industri;milih ngawut-awut iki yen sampeyan ora ngerti Jarak utawa Utas saben inch.Utas sing apik lan ekstra apik dipasang kanthi jarak sing rapet kanggo nyegah getaran;luwih apik benang, luwih apik resistance.

    rinci