Penyedia Solusi Kustomisasi Global Fastening

Sugeng rawuh ing AYA |Tetenger kaca iki |Nomer telpon resmi: 0311-6603 1296

page_banner

Produk

Batang Ulir Stainless Steel

Ringkesan:

Batang berulir baja tahan karat, kadhangkala disebut stud baja tahan karat, yaiku rod lurus kanthi benang ing sadawane dawane, supaya kacang bisa diikat ing salah siji ujung.Rod iki umume digunakake kanggo nyepetake macem-macem komponen bebarengan utawa kanggo nyedhiyakake dhukungan struktural.


Spesifikasi

Tabel Ukuran

kok AYA

Deskripsi Produk

Jeneng produk 304 / 316 Stainless Steel Utas Rod
Bahan Digawe saka stainless steel 304/316, sekrup iki duwe resistensi kimia sing apik lan bisa uga rada magnetik.Padha uga dikenal minangka A2 / A4 stainless steel.
Tipe Kepala tanpa sirah.
Aplikasi Asring digunakake kanggo ngamanake tank tekanan, katup lan flensa.
Standar Kabeh ketemu ASME B18.31.3 utawa DIN 976 specifications kanggo standar dimensi.

aplikasi

Batang berulir baja tahan karat yaiku rod sing dawa lan lurus kanthi benang ing sadawane dawane.Iki digunakake kanggo nyedhiyakake titik pengikat utawa minangka komponen stabil ing macem-macem aplikasi konstruksi, manufaktur, lan ndandani.Panggunaan stainless steel ing rod Utas njamin resistance karat, nggawe wong cocok kanggo lingkungan ngendi cahya kanggo Kelembapan lan unsur korosif minangka badhan.Kene sawetara aplikasi umum kanggo rod Utas stainless steel:

Industri Konstruksi:
Rod Utas digunakake ing construction kanggo bracing, struktur ndhukung, lan nyambungake macem-macem komponen.

Teknik Struktur:
Ditrapake ing teknik struktural kanggo nyambungake balok, kolom, lan unsur beban liyane.

HVAC (Heating, Ventilation, and Air Conditioning):
Digunakake kanggo gantung utawa ndhukung saluran HVAC, pipa, lan peralatan.

Aplikasi Plumbing:
Digunakake ing pipa kanggo ngamanake pipa, peralatan, lan komponen pipa liyane.

Proyek Energi Terbarukan:
Batang Utas digunakake ing pambangunan menara turbin angin lan infrastruktur energi sing bisa dianyari liyane.

Peralatan Laboratorium:
Ditrapake ing konstruksi lan perakitan persiyapan lan peralatan laboratorium.

Batang Utas stainless steel kasedhiya ing macem-macem gelar, kanthi 304 lan 316 minangka pilihan umum.Pilihan saka kelas gumantung ing kahanan lingkungan tartamtu lan syarat aplikasi.Kajaba iku, diameter, dawa, lan jarak benang saka rod sing diulir kudu cocog karo kabutuhan proyek tartamtu.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • ASME B18.31.3

    Ukuran Utas M4 M5 M6 (M7) M8 M10 M12 (M14) M16 (M18) M20
    d
    P Pitch 0.7 0.8 1 1 1.25 1.5 1.75 2 2 2.5 2.5
    Benang sing apik / / / / 1 1.25 1.25 1.5 1.5 1.5 1.5
    Utas sing apik banget / / / / / / 1.5 / / / /
    b1 5 6.5 7.5 9 10 12 15 18 20 22 25
    b2 L≤125 14 16 18 20 22 26 30 34 38 42 46
    125<L≤200 20 22 24 26 28 32 36 40 44 48 52
    L> 200 / / / / / 45 49 53 57 61 65
    x1 1.75 2 2.5 2.5 3.2 3.8 4.3 5 5 6.3 6.3
    x2 0.9 1 1.25 1.25 1.6 1.9 2.2 2.5 2.5 3.2 3.2
    Utas Screw (M18) M20 (M22) M24 (M27) M30 (M33) M36 (M39) M42 (M45) M48 (M52)
    d
    P Pitch 2.5 2.5 2.5 3 3 3.5 3.5 4 4 4.5 4.5 5 5
    a maks 7.5 7.5 7.5 9 9 10.5 10.5 12 12 13.5 13.5 15 15
    c min 0.2 0.2 0.2 0.2 0.2 0.2 0.2 0.2 0.3 0.3 0.3 0.3 0.3
    maks 0.8 0.8 0.8 0.8 0.8 0.8 0.8 0.8 1 1 1 1 1
    da maks 20.2 22.4 24.4 26.4 30.4 33.4 36.4 39.4 42.4 45.6 48.6 52.6 56.6
    dw Kelas A min 25.3 28.2 30 33.6 - - - - - - - - -
    Kelas B min 24.8 27.7 29.5 33.2 38 42.7 46.5 51.1 55.9 59.9 64.7 69.4 74.2
    e Kelas A min 30.14 33.53 35.72 39.98 - - - - - - - - -
    Kelas B min 29.56 32.95 35.03 39.55 45.2 50.85 55.37 60.79 66.44 71.3 76.95 82.6 88.25
    k Ukuran Nominal 11.5 12.5 14 15 17 18.7 21 22.5 25 26 28 30 33
    Kelas A min 11.28 12.28 13.78 14.78 - - - - - - - - -
    maks 11.72 12.72 14.22 15.22 - - - - - - - - -
    Kelas B min 11.15 12.15 13.65 14.65 16.65 18.28 20.58 22.08 24.58 25.58 27.58 29.58 32.5
    maks 11.85 12.85 14.35 15.35 17.35 19.12 21.42 22.92 25.42 26.42 28.42 30.42 33.5
    k1 min 7.8 8.5 9.6 10.3 11.7 12.8 14.4 15.5 17.2 17.9 19.3 20.9 22.8
    r min 0.6 0.8 0.8 0.8 1 1 1 1 1 1.2 1.2 1.6 1.6
    s max = ukuran nominal 27 30 32 36 41 46 50 55 60 65 70 75 80
    Kelas A min 26.67 29.67 31.61 35.38 - - - - - - - - -
    Kelas B min 26.15 29.16 31 35 40 45 49 53.8 58.8 63.1 68.1 73.1 78.1

    ANSI/ASME B18.2.1

    Utas Screw 1/4 5/16 3/8 7/16 1/2 5/8 3/4 7/8 1 1-1/8 1-1/4 1-3/8 1-1/2
    d
    PP UNC 20 18 16 14 13 11 10 9 8 7 7 6 6
    UNF 28 24 24 20 20 18 16 14 12 12 12 12 12
    8-UN - - - - - - - - - 8 8 8 8
    ds maks 0.26 0.324 0.388 0.452 0.515 0.642 0.768 0.895 1.022 1.149 1.277 1.404 1.531
    min 0.237 0.298 0.36 0.421 0.482 0.605 0.729 0.852 0.976 1.098 1.223 1.345 1.47
    s maks 0.438 0.5 0.562 0.625 0.75 0.938 1.125 1.312 1.5 1.688 1.875 2.062 2.25
    min 0.425 0.484 0.544 0.603 0.725 0.906 1.088 1.269 1.45 1.631 1.812 1.994 2.175
    e maks 0.505 0.577 0.65 0.722 0.866 1.083 1.299 1.516 1.732 1.949 2.165 2.382 2.598
    min 0.484 0.552 0.62 0.687 0.826 1.033 1.24 1.447 1.653 1.859 2.066 2.273 2.48
    k maks 0.188 0.235 0.268 0.316 0.364 0.444 0.524 0.604 0.7 0.78 0.876 0.94 1.036
    min 0.15 0.195 0.226 0.272 0.302 0.378 0.455 0.531 0.591 0.658 0.749 0.81 0.902
    r maks 0.03 0.03 0.03 0.03 0.03 0.06 0.06 0.06 0.09 0.09 0.09 0.09 0.09
    min 0.01 0.01 0.01 0.01 0.01 0.02 0.02 0.02 0.03 0.03 0.03 0.03 0.03
    b L≤6 0.75 0,875 1 1.125 1.25 1.5 1.75 2 2.25 2.5 2.75 3 3.25
    L> 6 1 1.125 1.25 1.375 1.5 1.75 2 2.25 2.5 2.75 3 3.25 3.5
    Utas Screw 1-5/8 1-3/4 1-7/8 2 2-1/4 2-1/2 2-3/4 3 3-1/4 3-1/2 3-3/4 4
    d
    PP UNC - 5 - 2004/1/2 2004/1/2 4 4 4 4 4 4 4
    UNF - - - - - - - - - - - -
    8-UN 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8
    ds maks 1.658 1.785 1.912 2.039 2.305 2.559 2.827 3.081 3.335 3.589 3.858 4.111
    min 1.591 1.716 1.839 1.964 2.214 2.461 2.711 2.961 3.21 3.461 3.726 3.975
    s maks 2.438 2.625 2.812 3 3.375 3.75 4.125 4.5 4.875 5.25 5.625 6
    min 2.356 2.538 2.719 2.9 3.262 3.625 3.988 4.35 4.712 5.075 5.437 5.8
    e maks 2.815 3.031 3.248 3.464 3.897 4.33 4.763 5.196 5.629 6.062 6.495 6.928
    min 2.616 2.893 3.099 3.306 3.719 4.133 4.546 4.959 5.372 5.786 6.198 6.612
    k maks 1.116 1.196 1.276 1.388 1.548 1.708 1.869 2.06 2.251 2.38 2.572 2.764
    min 0.978 1.054 1.13 1.175 1.327 1.479 1.632 1.815 1.936 2.057 2.241 2.424
    r maks 0.09 0.12 0.12 0.12 0.19 0.19 0.19 0.19 0.19 0.19 0.19 0.19
    min 0.03 0.04 0.04 0.04 0.06 0.06 0.06 0.06 0.06 0.06 0.06 0.06
    b L≤6 3.5 3.75 4 4.25 4.75 5.25 5.75 6.25 6.75 7.25 7.75 8.25
    L> 6 3.75 4 4.25 4.5 5 5.5 6 6.5 7 7.5 8 8.5

    01-Mriksa kualitas-AYAINOX 02-Produk kisaran ekstensif-AYAINOX 03-sertifikat-AYAINOX 04-industri-AYAINOX

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita