Penyedia Solusi Kustomisasi Global Fastening

Sugeng rawuh ing AYA |Tetenger kaca iki |Nomer telpon resmi: 0311-6603 1296

page_banner

Produk

Baut Baja Tahan Karat

Ringkesan:

Komoditas: Stainless Steel Carriage Bolts
Material: Digawe saka stainless steel, ngawut-awut iki duwe resistance kimia apik lan bisa uga rada Magnetik.Padha uga dikenal minangka A2 / A4 stainless steel.
Tipe Kepala: Kepala Bunder lan gulu persegi.
Dawane: diukur saka ngisor sirah.
Tipe Utas: Utas Kasar, Utas Halus.Utas kasar minangka standar industri;milih ngawut-awut iki yen sampeyan ora ngerti Jarak utawa Utas saben inch.Utas sing apik lan ekstra apik dipasang kanthi jarak sing rapet kanggo nyegah getaran;luwih apik benang, luwih apik resistance.
Standar: Ukuran cocog karo spesifikasi ASME B18.5 utawa DIN 603.Sawetara uga ketemu ISO 8678. DIN 603 fungsi padha karo ISO 8678 karo sethitik beda ing diameteripun sirah, dhuwur sirah, lan toleransi dawa.


Spesifikasi

Tabel Ukuran

kok AYA

Deskripsi Produk

Jeneng produk Baut Baja Tahan Karat
Bahan Digawe saka baja tahan karat, sekrup iki duwe resistensi kimia sing apik lan bisa uga rada magnetik.Padha uga dikenal minangka A2 / A4 stainless steel
Tipe Kepala Digawe saka baja tahan karat, sekrup iki duwe resistensi kimia sing apik lan bisa uga rada magnetik.Padha uga dikenal minangka A2 / A4 stainless steel
dawa Diukur saka ngisor sirah
Tipe Utas Utas Kasar, Utas Halus.Utas kasar minangka standar industri;milih ngawut-awut iki yen sampeyan ora ngerti Jarak utawa Utas saben inch.Utas sing apik lan ekstra apik dipasang kanthi jarak sing rapet kanggo nyegah getaran;luwih apik benang, luwih apik resistance.
Standar Ukuran ketemu ASME B18.5 utawa DIN 603 specifications.Sawetara uga ketemu ISO 8678. DIN 603 fungsi padha karo ISO 8678 karo sethitik beda ing diameteripun sirah, dhuwur sirah, lan toleransi dawa.

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • tabel ukuran

    DIN 603

    Utas Screw M5 M6 M8 M10 M12 M16 M20
    d
    P Pitch 0.8 1 1.25 1.5 1.75 2 2.5
    b L≤125 16 18 22 26 30 38 46
    125<L≤200 22 24 28 32 36 44 52
    L> 200 / / 41 45 49 57 65
    dk maks 13.55 16.55 20.65 24.65 30.65 38.8 46.8
    min 12.45 15.45 19.35 23.35 29.35 37.2 45.2
    ds maks 5 6 8 10 12 16 20
    min 4.52 5.52 7.42 9.42 11.3 15.3 19.16
    k1 maks 4.1 4.6 5.6 6.6 8.75 12.9 15.9
    min 2.9 3.4 4.4 5.4 7.25 11.1 14.1
    k maks 3.3 3.88 4.88 5.38 6.95 8.95 11.05
    min 2.7 3.12 4.12 4.62 6.05 8.05 9.95
    r1 10.7 12.6 16 19.2 24.1 29.3 33.9
    r2 maks 0.5 0.5 0.5 0.5 1 1 1
    r3 maks 0.75 0.9 1.2 1.5 1.8 2.4 3
    s maks 5.48 6.48 8.58 10.58 12.7 16.7 20.84
    min 4.52 5.52 7.42 9.42 11.3 15.3 19.16

    01-Mriksa kualitas-AYAINOX 02-Produk kisaran ekstensif-AYAINOX 03-sertifikat-AYAINOX 04-industri-AYAINOX

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita