Penyedia Solusi Kustomisasi Global Fastening

Sugeng rawuh ing AYA |Tetenger kaca iki |Nomer telpon resmi: 0311-6603 1296

page_banner

Produk

Hex Washer Head Self-Drilling Screws

Ringkesan:

AYA Hex Washer Head Self-Drilling Screws dirancang kanggo kinerja fastening unggul ing macem-macem aplikasi, nyediakake pengeboran dipercaya lan efisien tanpa perlu kanggo pre-pengeboran.


Spesifikasi

Tabel Ukuran

kok AYA

Deskripsi Produk

Jeneng produk Hex Washer Head Self Drilling Screw
Bahan Digawe saka baja tahan karat 304, sekrup iki duwe resistensi kimia sing apik lan bisa uga magnetik.Padha uga dikenal minangka A2 stainless steel.
Tipe Kepala Hex
dawa Diukur saka ngisor flange
Dhuwur sirah Kalebu flange
Aplikasi Sekrup pengeboran dhewe nduweni titik pengeboran sing ngilangi operasi pengeboran lan tunyuk sing kapisah kanggo instalasi sing luwih cepet lan luwih irit.Titik pengeboran ngidini sekrup pengeboran iki dipasang ing bahan dasar baja nganti ketebalan 1/2 ". Sekrup pengeboran diri kasedhiya ing macem-macem gaya sirah, dawa benang, lan dawa seruling pengeboran kanggo diameter sekrup # 6 nganti 5 / 16"-18.
Standar Sekrup sing ketemu ASME B18.6.3 utawa DIN7504K karo standar kanggo dimensi.

Fitur tombol

1. Hex Washer Head Design: Njamin fastening gampang lan aman karo genggeman kuwat, ngidini kanggo aplikasi torsi dhuwur tanpa slippage.

2. Tip Pengeboran Mandhiri: Ngilangi kabutuhan kanggo ngebur, ngirit wektu lan gaweyan sajrone instalasi.

3. Bahan Berkualitas Tinggi: Digawe saka bahan premium kanggo daya tahan lan tahan korosi.

4. Wide Range of Sizes: Kasedhiya ing macem-macem ukuran kanggo ketemu syarat fastening warna.

5. Aplikasi Versatile: Cocog kanggo digunakake ing logam, kayu, lan bahan konstruksi liyane.

Kaluwihan

1. Wektu-Ngirit: Fitur poto-ngebur nyuda wektu instalasi dening mbusak perlu kanggo bolongan pilot.

2. Biaya-Efektif: Materi lan desain sing awet njamin kinerja sing tahan suwe, nyuda frekuensi panggantos.

3. Gampang Gunakake: Kepala mesin cuci hex ngidini gampang ditangani lan dipasang, sanajan ing papan sing nyenyet.

4. Kinerja sing bisa dipercaya: Pengeboran lan kinerja fastening sing konsisten ing macem-macem bahan lan aplikasi.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  •  

    DIN 7504K Hex washer head screw self drilling

    Ukuran Utas ST2.9 ST3.5 (ST3.9) ST4.2 ST4.8 (ST5.5) ST6.3
    P Pitch 1.1 1.3 1.3 1.4 1.6 1.8 1.8
    a maks 1.1 1.3 1.3 1.4 1.6 1.8 1.8
    c min 0.4 0.6 0.6 0.8 0.9 1 1
    dc maks 6.3 8.3 8.3 8.8 10.5 11 13.5
    min 5.8 7.6 7.6 8.1 9.8 10 12.2
    e min 4.28 5.96 5.96 7.59 8.71 8.71 10.95
    k maks 2.8 3.4 3.4 4.1 4.3 5.4 5.9
    min 2.5 3 3 3.6 3.8 4.8 5.3
    kw min 1.3 1.5 1.5 1.8 2.2 2.7 3.1
    r maks 0.4 0.5 0.5 0.6 0.7 0.8 0.9
    s maks 4 5.5 5.5 7 8 8 10
    min 3.82 5.32 5.32 6.78 7.78 7.78 9.78
    dp 2.3 2.8 3.1 3.6 4.1 4.8 5.8
    Range pengeboran (ketebalan) 0.7~1.9 0.7~2.25 0.7~2.4 1.75~3 1.75~4.4 1.75~5.25 2~6

    01-Mriksa kualitas-AYAINOX 02-Produk kisaran ekstensif-AYAINOX 03-sertifikat-AYAINOX 04-industri-AYAINOX

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita