Penyedia Solusi Kustomisasi Global Fastening

Sugeng rawuh ing AYA |Tetenger kaca iki |Nomer telpon resmi: 0311-6603 1296

page_banner

Produk

Baut Kepala Allen Stainless Steel

Ringkesan:

Baut kepala Allen stainless steel dipilih kanggo sifat tahan karat, saengga cocog kanggo ruangan ruangan, segara, lan lingkungan liyane sing ana kemungkinan paparan kelembapan lan unsur korosif.Baut kepala Allen stainless steel asring duwe permukaan polesan utawa pasif kanggo nambah resistensi karat lan nambah estetika.
AYAINOX duwe macem-macem ukuran bolt sirah Allen lan dawa kanggo nampung macem-macem aplikasi.


Spesifikasi

Tabel Ukuran

kok AYA

Deskripsi Produk

Jeneng produk Baut Kepala Allen Stainless Steel
Bahan Digawe saka 316 stainless steel, ngawut-awut iki duwe resistance banget kanggo bahan kimia lan banyu uyah.Bisa uga rada magnetik.Padha uga dikenal minangka A4 stainless steel.Sekrup metrik uga dikenal minangka sekrup stainless steel A4.
Tipe Kepala Kepala Soket.
dawa Diukur saka ngisor sirah.
Tipe Utas Utas Kasar, Utas Halus.Utas kasar minangka standar industri;milih ngawut-awut iki yen sampeyan ora ngerti Jarak utawa Utas saben inch.Utas sing apik lan ekstra apik dipasang kanthi jarak sing rapet kanggo nyegah getaran;luwih apik benang, luwih apik resistance.
Standar Sekrup sing cocog karo ASME B1.1, ASME B18.3, ISO 21269, lan ISO 4762 (sadurunge DIN 912) tundhuk karo standar kanggo dimensi.Sekrup sing cocog karo ASTM B456 lan ASTM F837 tundhuk karo standar kanggo bahan.

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Stainless Steel Allen Kepala Bolts-dimensi meja

    ISO 21269

    ASME B18.3

     

    Utas Screw M1.4 M1.6 M2 M2.5 M3 M4 M5 M6 M8 M10
    d
    P Pitch Utas kasar 0.3 0.35 0.4 0.45 0.5 0.7 0.8 1 1.25 1.5
    Fine thread pitch-1 - - - - - - - - 1 1.25
    Fine thread pitch-2 - - - - - - - - - 1
    dk sirahe polos maks 2.6 3 3.8 4.5 5.5 7 8.5 10 13 16
    kepala kluruk maks 2.74 3.14 3.98 4.68 5.68 7.22 8.72 10.22 13.27 16.27
    min 2.46 2.86 3.62 4.32 5.32 6.78 8.28 9.78 12.73 15.73
    da maks 1.8 2 2.6 3.1 3.6 4.7 5.7 6.8 9.2 11.2
    ds maks 1.4 1.6 2 2.5 3 4 5 6 8 10
    min 1.26 1.46 1.86 2.36 2.86 3.82 4.82 5.82 7.78 9.78
    e min 1.5 1.73 1.73 2.3 2.87 3.44 4.58 5.72 6.86 9.15
    k maks 1.4 1.6 2 2.5 3 4 5 6 8 10
    min 1.26 1.46 1.86 2.36 2.86 3.82 4.82 5.7 7.64 9.64
    s Ukuran Nominal 1.3 1.5 1.5 2 2.5 3 4 5 6 8
    min 1.32 1.52 1.52 2.02 2.52 3.02 4.02 5.02 6.02 8.025
    maks 1.36 1.56 1.56 2.06 2.58 3.08 4.095 5.14 6.14 8.175
    t min 0.6 0.7 1 1.1 1.3 2 2.5 3 4 5
    w min 0.5 0.55 0.55 0.85 1.15 1.4 1.9 2.3 3 4
    Utas Screw M12 (M14) M16 (M18) M20 (M22) M24 (M27) M30 (M33)
    d
    P Pitch Utas kasar 1.75 2 2 2.5 2.5 2.5 3 3 3.5 3.5
    Fine thread pitch-1 1.25 1.5 1.5 1.5 1.5 1.5 2 2 2 2
    Fine thread pitch-2 1.5 - - 2 2 2 - - - -
    dk sirahe polos maks 18 21 24 27 30 33 36 40 45 50
    kepala kluruk maks 18.27 21.33 24.33 27.33 30.33 33.39 36.39 40.39 45.39 50.39
    min 17.73 20.67 23.67 26.67 29.67 32.61 35.61 39.61 44.61 49.61
    da maks 13.7 15.7 17.7 20.2 22.4 24.4 26.4 30.4 33.4 36.4
    ds maks 12 14 16 18 20 22 24 27 30 33
    min 11.73 13.73 15.73 17.73 19.67 21.67 23.67 26.67 29.67 32.61
    e min 11.43 13.72 16 16 19.44 19.44 21.73 21.73 25.15 27.43
    k maks 12 14 16 18 20 22 24 27 30 33
    min 11.57 13.57 15.57 17.57 19.48 21.48 23.48 26.48 29.48 32.38
    s Ukuran Nominal 10 12 14 14 17 17 19 19 22 24
    min 10.025 12.032 14.032 14.032 17.05 17.05 19.065 19.065 22.065 24.065
    maks 10.175 12.212 14.212 14.212 17.23 17.23 19.275 19.275 22.275 24.275
    t min 6 7 8 9 10 11 12 13.5 15.5 18
    w min 4.8 5.8 6.8 7.8 8.6 9.4 10.4 11.9 13.1 13.5
    Utas Screw M36 M42 M48 M56 M64 M72 M80 M90 M100 -
    d
    P Pitch Utas kasar 4 4.5 5 5.5 6 6 6 6 6 -
    Fine thread pitch-1 3 3 3 4 4 4 4 4 4 -
    Fine thread pitch-2 - - - - - - - - - -
    dk sirahe polos maks 54 63 72 84 96 108 120 135 150 -
    kepala kluruk maks 54.46 63.46 72.46 84.54 96.54 108.54 120.54 135.63 150.63 -
    min 53.54 62.54 71.54 83.46 95.46 107.46 119.46 134.37 149.37 -
    da maks 39.4 45.5 52.6 63 71 79 87 97 107 -
    ds maks 36 42 48 56 64 72 80 90 100 -
    min 35.61 41.61 47.61 55.54 63.54 71.54 79.54 89.46 99.46 -
    e min 30.85 36.57 41.13 46.83 52.53 62.81 74.21 85.61 97.04 -
    k maks 36 42 48 56 64 72 80 90 100 -
    min 35.38 41.38 47.38 55.26 63.26 71.26 79.26 89.13 99.13 -
    s Ukuran Nominal 27 32 36 41 46 55 65 75 85 -
    min 27.065 32.08 36.08 41.08 46.08 55.1 65.1 75.1 85.12 -
    maks 27.275 32.33 36.33 41.33 46.33 55.4 65.4 75.4 85.47 -
    t min 19 24 28 34 38 43 48 54 60 -
    w min 15.3 16.3 17.5 19 22 25 27 32 34 -

    01-Mriksa kualitas-AYAINOX 02-Produk kisaran ekstensif-AYAINOX 03-sertifikat-AYAINOX 04-industri-AYAINOX

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita