Penyedia Solusi Kustomisasi Global Fastening

Sugeng rawuh ing AYA |Tetenger kaca iki |Nomer telpon resmi: 0311-6603 1296

page_banner

warta

Pengikat AYAINOX nyumbang menyang Sekolah Dasar Shijiazhuang Gaocheng ing Dina Anak

AYAINOX Fasteners punika supplier anjog sakasolusi pengikat stainless steel siji-mandeg.Ing Dina Anak taun iki, perusahaan grup mimpin sumbangan menyang Sekolah Dasar Shijiazhuang Gaocheng.Acara kasebut nduweni tujuan kanggo ndhukung pendhidhikan lan pangembangan siswa, nyumbang kekuwatan perusahaan kanggo pendidikan, lan nggawe masa depan sing luwih apik.

Proyek "Mbangun Impen" |Komitmen kanggo ndhukung pendidikan lan pembangunan sosial

AYAINOX Fasteners tansah setya menehi bali kanggo masyarakat.Sumbangan iki minangka bagean saka upaya terus-terusan kanggo ndhukung inisiatif pendhidhikan lan ningkatake urip para siswa enom.pengabdian kita kanggotanggung jawab sosialwis bosok banget ing nilai perusahaan kita, nandheske pentinge pendidikan minangka landasan kanggo pembangunan lan wutah.

Tinjauan Kegiatan Donasi

Sumbangan kasebut kalebu macem-macem gerbang listrik, meja lan kursi, meja pasir psikologis, laptop, lan sumber daya penting liyane kanggo nambah lingkungan sinau ing Sekolah Dasar Shijiazhuang Gaocheng.Kanthi nyedhiyakake materi kasebut, AYAINOX Fasteners ngarahake nggawe pengalaman pendidikan sing luwih menarik lan efektif kanggo para siswa.Barang-barang sing disumbangake iki bakal ndadekake siswa luwih seneng lan kepenak sinau, ningkatake lingkungan pamulangan, mbantu sekolah ngembangake luwih akeh bakat, lan ningkatake kemajuan lan pangembangan pendidikan kabupaten lan kabupaten.

 

Acara sumbangan bertepatan karo perayaan Hari Anak, acara khusus kanggo ngurmati bocah-bocah lan ningkatake hak lan kesejahteraane.Perwakilan AYAINOX Fasteners rawuh ing acara Hari Anak sekolah, sing nampilake pagelaran siswa, dolanan, lan macem-macem kegiatan sing nyenengake.Bocah-bocah lan keterlibatan kita nambah kabungahan lan kasenengan ing dina iki, nggawe kenangan sing langgeng kanggo bocah-bocah.

2(1)

Tembung saka AYAINOX Fasteners

"We are seneng kontribusi kanggo Shijiazhuang Gaocheng Primary School lan ndhukung pendidikan iki siswa apik," ngandika Martin, CEO saka Group."Ing AYAINOX, kita percaya karo kekuwatan pendhidhikan kanggo ngowahi urip lan komunitas. Sumbangan iki mung minangka salah sawijining cara kanggo nulungi masa depan sing luwih cerah kanggo generasi sabanjure."

Matur Nuwun Sekolah

Administrasi lan siswa Sekolah Dasar Shijiazhuang Gaocheng ngucapake matur nuwun sing tulus marang AYAINOX Fasteners kanggo dhukungan sing loman.Kepala sekolah kasebut nyoroti dampak positif saka sumbangan kasebut marang pengalaman sinau siswa lan lingkungan sekolah sakabèhé.

1(3)

Nggolek Ahead

 

Pengikat AYAINOXrencana kanggo nerusake dhukungan kanggo inisiatif pendidikan lan masyarakat, nggambarake komitmen kita kanggo tanggung jawab sosial.Muga-muga sumbangan iki bisa menehi inspirasi kanggo wong liya kanggo menehi kontribusi kanggo pangembangan lan kesejahteraan bocah-bocah ing komunitas.Kegiatan sumbangan iki ora mung tumindak sing prasaja, nanging uga komitmen lan praktik tanggung jawab sosial perusahaan.Muga-muga kanthi upaya lan dedikasi sing terus-terusan, kita bisa menehi dhukungan sabisa kanggo wong sing butuh lan menehi kontribusi kanggo pangembangan masyarakat.

KONTAK US

KONTAK US

AYAINOX Fasteners minangka pabrikan lan pemasok pengikat berkualitas tinggi, kalebu baut stainless steel, sekrup, lan solusi pengikat liyane.Kanthi fokus sing kuat ing inovasi lan kepuasan pelanggan, AYAINOX Fasteners nglayani macem-macem industri ing saindenging jagad.We are darmabakti kanggo nyediakake dipercaya, awet, lan solusi fastening efisien kanggo nyukupi kabutuhan macem-macem kita pelanggan.

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

BUTUH BANTUAN?

Aja ragu-ragu takon apa wae.Email kita langsung ingsales@ayafasteners.comutawa nelpon kita ing+8613572205873.Mangga sebutna kabeh rincian, contone, spesifikasi, bobot unit, standar, kelas, jumlah, pengepakan, gambar, lan syarat khusus liyane.We Sincerely welcome pelanggan saka kabeh ndonya kanggo hubungi kita.Matur nuwun kanggo nggawe kita pilihan pisanan, utawa paling pilihan final.We appreciate dateng lan kasurung.

TELPON

Proses layanan AYA luwih nyukupi kabutuhan pelanggan tinimbang pengikat kasebut.Kita terus fokus ing rincian lan attentively ngawula pelanggan.Saliyane produk Fastener sing standar lan efektif, layanan AYA bisa nyukupi kabutuhan pelanggan.Saka demonstrasi panjaluk nganti layanan tindak lanjut, AYA ora duwe gaweyan kanggo mesthekake yen masalah saka pelanggan bakal dirampungake kanthi cepet lan efektif.


Wektu kirim: Jun-13-2024