Penyedia Solusi Kustomisasi Global Fastening

Sugeng rawuh ing AYA |Tetenger kaca iki |Nomer telpon resmi: 0311-6603 1296

page_banner

warta

Ngerayakake Sukses ing Pameran Kanton kaping 135: AYAINOX, Supplier solusi pengikat siji-mandeg kanggo Kabeh Kebutuhan Pengikat

AYAINOX bangga ngumumake partisipasi sing sukses ing Pameran Kanton kaping 135, nampilake macem-macem solusi pengikat sing komprehensif.Canton Fair, sing dianakake ing Guangzhou, China, minangka salah sawijining acara perdagangan paling gedhe ing donya, narik kawigaten para panuku lan pameran saka sak ndonya.

Ngarsane AYAINOX ing pameran kasebut ditandhani kanthi pirang-pirang keterlibatan sing nduwe pengaruh, nyorot komitmen kanggo nyedhiyakake solusi pengikat sing paling apik kanggo macem-macem aplikasi industri.Kanthi fokus ing inovasi, kualitas, lan kelestarian, AYAINOX dadi mitra bisnis sing golek solusi pengikat sing dipercaya.

Canton Fair On-Site

"Kita seneng banget karo respon lan kesempatan sing diasilake ing Canton Fair," ujare Teesie, Manajer Penjualan AYAINOX."Tim kita kerja keras kanggo nampilake macem-macem fasteners, saka baut stainless steel lan kacang kanggo solusi fastening sing dirancang khusus. Pameran kasebut nyedhiyakake platform kanggo nyambungake karo klien sing wis ana lan nggawe kemitraan anyar."

Tessie AYAINOX Sales Manager ing 135th Canton Fair

"Kita kesengsem karo pendekatan inovatif lan prasetya AYAINOX kanggo kelestarian," ujare pembeli saka Amerika Selatan."Rentang pengikat sing ramah lingkungan cocog karo nilai perusahaan, lan kita ngarepake njelajah kesempatan kolaborasi."

AYAINOX ing 135th Canton Fair

Booth AYAINOX ing pameran kasebut narik kawigaten pengunjung sing terus-terusan kanggo njelajah kemajuan paling anyar ing teknologi fastening.Demonstrasi produk lan pertunjukan langsung online entuk pujian saka para ahli industri lan para panuku, nguatake reputasi AYAINOX minangka pemasok pengikat sing dipercaya.

Nalika Pameran Kanton kaping 135 wis rampung, AYAINOX ngaturake panuwun marang kabeh pengunjung, mitra, lan tim sing wis nyumbang kanggo sukses.We are darmabakti kanggo ngirim kaunggulan ing solusi fastening lan ngarep-arep kanggo terus wutah lan collaboration ing pasar global.


Wektu kirim: Apr-19-2024