Penyedia Solusi Kustomisasi Global Fastening

Sugeng rawuh ing AYA |Tetenger kaca iki |Nomer telpon resmi: 0311-6603 1296

page_banner

warta

Perusahaan fastener nambah produk stainless steel?Ngerti pasar ing siji menit

Rampung-MS-SS-hex-bolt-5-17(1)

Fasteners minangka bagean dhasar mekanik sing paling akeh digunakake lan paling umum digunakake ing macem-macem sektor ekonomi nasional.Umume digunakake ing pirang-pirang industri kayata konstruksi, mesin, tenaga listrik, sepur, dalan gedhe, transportasi, komunikasi, perabotan, lan peralatan rumah tangga.Macem-macem lan kualitas duwe pengaruh penting ing tingkat lan kualitas mesin inang, lan dikenal minangka "beras industri".Wiwit pengikat nduweni peran penting ing produksi industri, pengikat minangka salah sawijining produk pisanan sing kalebu ing standar nasional ing China.Apa industri pengikat negara maju uga minangka salah sawijining indikator penting kanggo ngukur pangembangan industri kasebut.

Kanthi perkembangan cepet saka industri mesin China, industri mobil lan industri liyane, dikarepake lan produksi fasteners wis mimpin, lan ukuran industri fastener China terus kanggo nggedhekake.

Minangka salah sawijining negara manufaktur paling gedhe ing donya, pasar pengikat stainless steel China kira-kira 30% saka pasar global.Dimangerteni manawa ing taun 2022, ukuran pasar pengikat baja tahan karat China wis tekan 13.092 milyar yuan, lan ing taun 2023, industri kasebut isih tetep tren pembangunan sing stabil.

Skenario Aplikasi Pengikat Stainless Steel

Ing babagan skenario aplikasi, panjaluk pasar kanggo pengikat baja tahan karat utamane saka industri kayata konstruksi, mesin, mobil, aeroangkasa, lan liya-liyane.

Industri Konstruksi

Pengikat baja tahan karat akeh digunakake ing sambungan infrastruktur kayata struktur baja, jembatan, lan dalan gedhe.Ketahanan karat, tahan suhu dhuwur, lan tahan suhu rendah njamin stabilitas lan daya tahan struktur bangunan ing iklim sing atos lan korosi kimia.

Peralatan mekanik

Pengikat stainless steel nduweni peran penting ing manufaktur mesin.Kanthi resistance nyandhang, resistance karat lan resistance suhu dhuwur, padha digunakake digunakake kanggo nyambungake komponen alat mesin, bantalan lan Gir kanggo mesthekake operasi normal lan stabilitas peralatan.

Industri otomotif

Pengikat baja tahan karat minangka kunci kanggo nyambungake mesin mobil, sasis, awak lan komponen liyane.Padha duwe resistance kejut lan resistance suhu dhuwur kanggo njamin safety nyopir lan stabilitas.

Aerospace

Bagéan aerospace kudu entheng, dhuwur-kekuatan, lan tahan karat, mula pengikat baja tahan karat wis dadi pilihan pisanan.Contone, baut lan kacang stainless steel ing mesin pesawat bisa tahan suhu lan tekanan sing ekstrem, njamin keamanan pesawat.

Ing taun-taun pungkasan, AYAINOX terus berkembang ing inovasi teknologi, nganyarke industri lan pangembangan ijo.
Pabrik AYAINOX njupuk inisiatif kanggo ngenalake rolling kadhemen lan jalur produksi rolling panas kanggo mujudake mekanisasi lan intelijen produksi stainless steel;
Panggunaan tungku frekuensi penengah stainless steel kapasitas dhuwur wis ngrambah ukuran gedhe stainless steel smelting;
Wis lestarekake lan dikuwati talents kanggo kabeh chain industri daur ulang stainless steel, Processing, lan dodolan, luwih ngurangi biaya produksi lan nambah kualitas produk.

Four tren pembangunan utama ing industri fastener ing mangsa

Mbangun pabrik manufaktur sing cerdas

Manufaktur cerdas bakal ningkatake produktivitas lan efisiensi pengikat, nyuda biaya tenaga kerja kanggo perusahaan, nambah lingkungan kerja lan intensitas tenaga kerja, lan nambah kualitas lan keandalan produk.

Transformasi digital perusahaan fastener

Liwat alat / platform digital, customer-centered, data-driven, lan pengalaman pesenan trep, kita bisa nyukupi kabutuhan macem-macem pelanggan, éling owah-owahan lan inovasi ing model bisnis lan eksplorasi komersial, lan mbukak munggah titik wutah anyar.

Owah-owahan lan inovasi

Utamane dibayangke ing pangembangan produk dhuwur, inovasi model pemasaran, optimasi rute proses, lan model produksi karbon rendah.

Pemberdayaan gudang cerdas

Ora mung bisa ningkatake kualitas lan efisiensi layanan, nanging uga nambah macem-macem lan jumlah produk, lan nyukupi kabutuhan layanan sing macem-macem lan khusus kanggo para pelanggan.


Wektu kirim: Mei-23-2024