Penyedia Solusi Kustomisasi Global Fastening

Sugeng rawuh ing AYA |Tetenger kaca iki |Nomer telpon resmi: 0311-6603 1296

page_banner

warta

Tenaga Angin Global Mlebet Pertumbuhan Cepet

Bubar, Dewan Tenaga Angin Global (GWEC) ngrilis "Laporan Angin Global 2024" (sabanjure diarani "Laporan"), sing nuduhake yen ing 2023, kapasitas tenaga angin global sing mentas dipasang tekan 117 GW, nyetel sejarah anyar. ngrekam.Organisasi kasebut percaya yen industri tenaga angin saiki wis mlebu periode pertumbuhan sing cepet.Nanging, isih akeh tantangan babagan kabijakan nasional lan lingkungan makroekonomi.Kanggo nggayuh visi tikel kaping pindho kapasitas energi sing bisa dianyari ing taun 2030, pamrentah lan industri ora mung kudu sregep ningkatake pangembangan industri tenaga angin, nanging uga nggawe rantai pasokan tenaga angin global sing sehat lan aman kanggo njamin pertumbuhan terus-terusan. industri.

Milestone ing Kapasitas Dipasang

Daya Angin Global Mlebet Pertumbuhan Dicepetake-AYAINOX Fasteners

Miturut "Laporan," 2023 minangka taun sing terus berkembang kanggo industri tenaga angin global, kanthi 54 negara nambah instalasi tenaga angin anyar.Panginstalan anyar kasebut disebarake ing kabeh bawana, kanthi total 117 GW, mundhak 50% dibandhingake karo 2022. Ing pungkasan taun 2023, kapasitas terpasang tenaga angin global kumulatif tekan 1,021 GW, nandhani pertumbuhan 13% taun-taun sing signifikan lan ngluwihi tonggak sejarah 1-terawatt kanggo pisanan.

Ing lapangan segmented, kira-kira 106 GW saka panginstalan anyar ing 2023 saka tenaga angin onshore, nandhani pisanan sing wutah taunan ing panginstalan daya angin darat ngluwihi 100 GW, karo nambah taun-on-taun 54%.China minangka negara sing paling cepet tuwuh ing babagan instalasi tenaga angin darat, nambah kapasitas luwih saka 69 GW taun kepungkur.Amerika Serikat, Brasil, Jerman, lan India rangking nomer loro nganti kaping lima sacara global ing pertumbuhan instalasi tenaga angin darat, kanthi limang negara kasebut 82% saka total instalasi tenaga angin darat anyar global.

Saka perspektif regional, wutah kuat saka pasar tenaga angin Cina terus mimpin pangembangan daya angin ing wilayah Asia-Pasifik, anjog menyang tingkat wutah instalasi paling dhuwur ing global.Kajaba iku, Amerika Latin ngalami pertumbuhan rekor ing instalasi tenaga angin ing taun 2023, kanthi instalasi tenaga angin darat mundhak 21% saben taun.Kajaba iku, wilayah Afrika lan Timur Tengah uga ngalami pembangunan kanthi cepet ing tenaga angin darat, kanthi instalasi tenaga angin mundhak 182% ing taun 2023.

Tambah Investasi Dibutuhake ing Industri

Nalika ekonomi berkembang ngalami wutah kanthi cepet ing tenaga angin, tingkat pertumbuhan instalasi tenaga angin ing negara maju saya suda."Laporan" nuduhake manawa ora kabeh wilayah ing saindenging jagad ngalami wutah kanthi cepet ing instalasi tenaga angin.Ing taun 2023, tingkat pertumbuhan tenaga angin ing Eropa lan Amerika Lor mudhun dibandhingake taun 2022.

 

Sing luwih penting, ana bedane sing signifikan ing kacepetan pangembangan tenaga angin ing saindenging jagad.Ben Backwell, CEO saka Dewan Energi Angin Global, nedahake, "Saiki, pertumbuhan instalasi tenaga angin konsentrasi banget ing sawetara negara kayata China, Amerika Serikat, Brasil, lan Jerman. Upaya mangsa ngarep kudu fokus kanggo ningkatake pasar. kerangka kanggo nggedhekake skala instalasi tenaga angin."Backwell percaya yen sanajan luwih akeh negara wis nemtokake tujuan pangembangan tenaga angin ing taun-taun pungkasan, industri tenaga angin sawetara negara isih leren utawa malah mandheg.Para pembuat kebijakan lan investor kudu nduwe peran sing luwih gedhe kanggo mesthekake yen kabeh wilayah ing saindenging jagad duwe akses menyang listrik sing resik lan kesempatan pertumbuhan ekonomi sing lestari.

Kolaborasi ing Rantai Pasokan Industri minangka Kunci

"Laporan" nuduhake yen, sakabèhé, industri tenaga angin global wis mlebu periode wutah kanthi cepet, didhukung dening nambah kabijakan lan pendanaan.Kanthi dorongan saka ekonomi utama, rilis bertahap potensial ing pasar berkembang, lan sektor tenaga angin lepas pantai sing berkembang, kapasitas terpasang tenaga angin global kumulatif samesthine bakal tekan "tonggak terawatt" sabanjure ing taun 2029, setaun sadurunge ramalan sadurunge. .

Nanging, "Laporan" uga nyorot sawetara tantangan sing diadhepi industri tenaga angin global, kalebu lingkungan makroekonomi, nambah tekanan inflasi ing macem-macem negara, kerentanan rantai pasokan, lan kahanan sing ora stabil ing kahanan sosial lan ekonomi global.Konflik geopolitik sing terus-terusan lan investasi sing terus-terusan ing bahan bakar fosil minangka faktor tambahan sing mengaruhi pangembangan industri tenaga angin.

Amarga tantangan kasebut, "Laporan" ngusulake sawetara rekomendasi.Iki njaluk negara supaya cepet nyetel kabijakan pangembangan tenaga angin, ningkatake investasi jaringan, lan nyepetake konstruksi infrastruktur.Ana uga kudu luwih fokus ing teknologi sing berkembang kayata intelijen buatan lan nyengkuyung inovasi teknologi.Kajaba iku, laporan kasebut nuduhake manawa pamrentah nguatake kerjasama global ing rantai pasokan tenaga angin.

AYA Fasteners-Mitra Terpercaya ing Solusi Pengikat Surya

Ing AYA Fasteners, kita ngerti peran penting sing ditindakake dening energi sing bisa dianyari kanggo mbentuk masa depan sing lestari.Minangka pimpinan ing industri pengikat, kita bangga nawakake macem-macem pengikat khusus sing dirancang khusus kanggo instalasi panel surya.Komitmen kita kanggo kualitas lan inovasi mesthekake yen pengikat kita nyedhiyakake linuwih lan daya tahan sing dibutuhake kanggo ndhukung proyek energi solar kabeh skala.

Temokake Pengikat Aerospace Kita

Hex Bolts

Kacang Hex

Batang Utas

Solusi Kustom Disesuaikan karo Spesifikasi Sampeyan

Kita ngerti yen saben proyek unik.Pramila kita nawakake solusi pengikat stainless steel sing bisa disesuaikan kanggo nyukupi kabutuhan khusus sampeyan.Kolaborasi karo para ahli kanggo ngrancang pengikat sing cocog karo kabutuhan proyek sampeyan.

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

Wektu kirim: Jun-23-2024