Penyedia Solusi Kustomisasi Global Fastening

Sugeng rawuh ing AYA |Tetenger kaca iki |Nomer telpon resmi: 0311-6603 1296

page_banner

warta

Temokake Pengikat AYA ing Edifica Chile lan Excon Peru 2024: Pemasok Siji-Stop kanggo Solusi Pengikat

Nalika industri konstruksi lan infrastruktur ing Amerika Selatan terus berkembang, kebutuhan kanggo solusi pengikat sing berkualitas saya tambah kuwat.AYA Fasteners, solusi siji-mandegsupplier of kualitas dhuwur produk fastening, bangga ngumumake partisipasi ing rong acara industri paling bergengsi ing wilayah kasebut:Edifica Chile 2024 lan Excon Peru 2024.Pameran kasebut bakal nyedhiyakake profesional ing sektor konstruksi lan industri kanthi kesempatan sing sampurna kanggo nemokake AYA Fasteners'produk kualitas dhuwur, layanan profesional lan solusi selaras.

 

AYA Fasteners: Supplier One-Stop Fastener Panjenengan

 

AYA Fasteners-pemasok pengikat siji mandeg

 

AYA Fasteners wis dadi jeneng dipercaya ing industri, dikenal kanggokita prasetya kanggo kualitas, inovasi lan kepuasan pelanggan.Kita ekstensifsawetara produkkalebu ngawut-awut, bolts, perkakas, washers lan fasteners adat, kabeh diprodhuksi kanggo standar paling dhuwur.Fokus ing daya tahan lan kinerja, produk AYA Fasteners dirancang kanggo nyukupi panjaluk konstruksi modern lan aplikasi industri.

 

Excon Peru 2024: 27 Exposición Internacional del Sector Construction


Excon Peru, njupuk Panggonan ing Lima saka9 nganti 12 Oktober 2024, minangka acara kunci ing kalender konstruksi Amérika Kidul.Pameran kasebut fokus ing inovasi lan kelestarian ing industri konstruksi.AYA Fasteners bakal nampilake solusi pengikat sing dirancang kanggo ndhukung praktik bangunan sing efisien lan lestari.

Excon Peru 2024 27 Exposición Internacional del Sector Construction-AYA Fasteners

Ing Excon Peru 2024, tim ing AYA Fasteners bakal nduduhake produk paling anyar, menehi saran teknis, lan ngrembug babagan cara kitasolusibisa mbantu nggayuh tujuan proyek.Saka ngawut-awut tahan karat kanggo bolt-kekuatan dhuwur, AYA Fasteners nawakake produk sing njamin linuwih lan safety kanggo saben aplikasi.

 

Edifica Chile 2024: 23ªFERIA INTERNASIONAL DE LA CONSTRUCCIÓN

 

Edifica Chile, dijadwal kanggo15-1 Oktober7, 2024, ing Santiago, minangka salah sawijining pameran konstruksi paling gedhe ing Amerika Latin.Acara kasebut nggabungake pimpinan industri, profesional, lan perusahaan saka sak ndonya kanggo nampilake teknologi, produk, lan layanan paling anyar.AYA Fasteners bungah banget dadi bagean saka acara dinamis iki, ing ngendi kita bakal nampilake macem-macem solusi fastening lengkap.

Edifica Chile 2024-23ª FERIA INTERNACIONAL DE LA CONSTRUCCIÓN-AYA Fasteners

Pengunjung ing booth kita ing Edifica Chile bakal duwe kesempatan kanggo njelajah produk kita, ngomong karo tim pinter kita, lan sinau babagan kemajuan paling anyar ing teknologi fastening.Apa sampeyan nggoleki produk standar utawa solusi khusus, AYA Fasteners duwe keahlian lan sumber daya kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan.

 

Kenapa Pilih Pengikat AYA?

 

  • Jaminan Mutu:Ing AYA Fasteners, kualitas urip kita.Kabeh produk kita ngalami tes sing ketat kanggo mesthekake yen cocog karo standar internasional lan ngluwihi pangarepan pelanggan.
  • Dhukungan pelanggan:Tim dhukungan pelanggan sing darmabakti tansah siyap nulung sampeyan babagan pilihan produk, pitakon teknis, lan layanan sawise-sales.Kita bangga kanggo mbangun hubungan sing langgeng karo para klien.
  • Jangkauan Global:Kanthi kehadiran sing kuat ing pasar ing saindenging Amerika Selatan, Asia Tenggara, lan liya-liyane, AYA Fasteners duwe posisi sing apik kanggo nglayani pelanggan ing saindenging jagad.Jaringan global kita njamin pangiriman pas wektune lan dhukungan sawise adol ing endi wae sampeyan.

 

Gabung AYA Fasteners ing Edifica Chile lan Excon Peru 2024

 

Kita ngajak sampeyan ngunjungi AYA Fasteners ing Edifica Chile lan Excon Peru 2024. Kanthi nawakake solusi pengikat kustomisasi sing berkualitas tinggi, kita ngarahake mbantu para klien entuk target proyek kanthi efisien lan lestari.Tandhani tanggalan lan priksa manawa sampeyan ngunjungi booth ing acara utama iki.Bareng, ayo's mbangun mangsa kuwat.¡Nos vemos ing Peru lan Chile ing Oktober!

Ketemu Pengikat AYA ing Edifica Chile lan Excon Peru 2024, Pemasok Siji-Stop kanggo Solusi Pengikat

Kanggo informasi luwih lengkap babagan AYA Fasteners lan partisipasi kita ingEdifica Chile lan Excon Peru 2024, mangga mampirsitus web or hubungi tim layanan pelanggan kita.


Wektu kirim: Jul-01-2024