Penyedia Solusi Kustomisasi Global Fastening

Sugeng rawuh ing AYA |Tetenger kaca iki |Nomer telpon resmi: 0311-6603 1296

page_banner

Produk

Baut Kepala Hex Stainless Steel

Ringkesan:

Baut kepala hex baja tahan karat minangka jinis pengikat kanthi sirah heksagonal sing dirancang kanggo dikencengake utawa diendhani kanthi nggunakake kunci utawa soket.Lagi digawe saka stainless steel, kang nawakake resistance karat, nggawe cocok kanggo macem-macem aplikasi ing industri beda.Kasedhiya ing macem-macem ukuran, dawa, lan pitches benang sing cocog karo macem-macem aplikasi lan spesifikasi.


Spesifikasi

Tabel Ukuran

kok AYA

Deskripsi Produk

Jeneng produk 304 Stainless Steel Hex Kepala Bolts
Bahan Digawe saka baja tahan karat 304, sekrup iki duwe resistensi kimia sing apik lan bisa uga magnetik.Padha uga dikenal minangka A2 stainless steel.
Tipe Kepala Kepala Hex.
dawa Diukur saka ngisor sirah.
Tipe Utas Utas Kasar, Utas Halus.Utas kasar minangka standar industri;milih ngawut-awut iki yen sampeyan ora ngerti Jarak utawa Utas saben inch.Utas sing apik lan ekstra apik dipasang kanthi jarak sing rapet kanggo nyegah getaran;luwih apik benang, luwih apik resistance.
Standar Screws sing ketemu ASME B18.2.1 utawa sadurunge DIN 933 specifications tundhuk karo standar dimensi iki.

Aplikasi

Baut hex baja tahan karat nemokake aplikasi ekstensif ing macem-macem industri amarga tahan korosi, kekuatan, lan daya tahan.Sirah heksagonal ngidini gampang ngencengi kanthi kunci utawa soket.Ing ngisor iki sawetara aplikasi umum kanggo bolt hex stainless steel:

Aplikasi Marine:
Baut hex baja tahan karat tahan karat, saengga bisa digunakake ing lingkungan segara kanggo konstruksi lan ndandani kapal.

Sektor Minyak lan Gas:
Bolts hex digunakake ing konstruksi lan pangopènan rig minyak, pipa, lan infrastruktur liyane ing industri minyak lan gas.

Mesin pertanian:
Digunakake ing manufaktur peralatan lan mesin pertanian, kayata traktor lan bajak.

Proyek Energi Terbarukan:
Baut hex digunakake ing pambangunan turbin angin, struktur panel surya, lan infrastruktur energi sing bisa dianyari liyane.

Fasilitas Pengolahan Air:
Bolts hex digunakake ing perakitan lan pangopènan pabrik perawatan banyu, njamin sambungan aman ing macem-macem peralatan lan struktur.

Pangolahan Pangan lan Minuman:
Bolts hexagon stainless steel cocok kanggo industri pangan lan wedang amarga resistance karat, digunakake ing Déwan peralatan Processing.

HVAC (Heating, Ventilation, and Air Conditioning):
Digunakake ing instalasi lan pangopènan sistem HVAC kanggo ngamanake komponen lan struktur.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Baut Kepala Hex Stainless Steel 11 Baut Kepala Hex Stainless Steel1

    Baut Hex Baja Tahan Karat DIN 933

    Utas Screw M1.6 M2 M2.5 M3 (M3.5) M4 M5 M6 (M7) M8 M10 M12 (M14) M16
    d
    P Pitch 0.35 0.4 0.45 0.5 0.6 0.7 0.8 1 1 1.25 1.5 1.75 2 2
    a maks 1.05 1.2 1.35 1.5 1.8 2.1 2.4 3 3 3.75 4.5 5.25 6 6
    c min 0.1 0.1 0.1 0.15 0.15 0.15 0.15 0.15 0.15 0.15 0.15 0.15 0.15 0.2
    maks 0.25 0.25 0.25 0.4 0.4 0.4 0.5 0.5 0.5 0.6 0.6 0.6 0.6 0.8
    da maks 2 2.6 3.1 3.6 4.1 4.7 5.7 6.8 7.8 9.2 11.2 13.7 15.7 17.7
    dw Kelas A min 2.4 3.2 4.1 4.6 5.1 5.9 6.9 8.9 9.6 11.6 15.6 17.4 20.5 22.5
    Kelas B min - - - - - 5.7 6.7 8.7 9.4 11.4 15.4 17.2 20.1 22
    e Kelas A min 3.41 4.32 5.45 6.01 6.58 7.66 8.79 11.05 12.12 14.38 18.9 21.1 24.49 26.75
    Kelas B min - - - - - 7.5 8.63 10.89 11.94 14.2 18.72 20.88 23.91 26.17
    k Ukuran Nominal 1.1 1.4 1.7 2 2.4 2.8 3.5 4 4.8 5.3 6.4 7.5 8.8 10
    Kelas A min 0.98 1.28 1.58 1.88 2.28 2.68 3.35 3.85 4.65 5.15 6.22 7.32 8.62 9.82
    maks 1.22 1.52 1.82 2.12 2.52 2.92 3.65 4.15 4.95 5.45 6.56 7.68 8.98 10.18
    Kelas B min - - - - - 2.6 3.26 3.76 4.56 5.06 6.11 7.21 8.51 9.71
    maks - - - - - 3 3.74 4.24 5.04 5.54 6.69 7.79 9.09 10.29
    k1 min 0.7 0.9 1.1 1.3 1.6 1.9 2.28 2.63 3.19 3.54 4.28 5.05 5.96 6.8
    r min 0.1 0.1 0.1 0.1 0.1 0.2 0.2 0.25 0.25 0.4 0.4 0.6 0.6 0.6
    s max = ukuran nominal 3.2 4 5 5.5 6 7 8 10 11 13 17 19 22 24
    Kelas A min 3.02 3.82 4.82 5.32 5.82 6.78 7.78 9.78 10.73 12.73 16.73 18.67 21.67 23.67
    Kelas B min - - - - - 6.64 7.64 9.64 10.57 12.57 16.57 18.48 21.16 23.16
    Utas Screw (M18) M20 (M22) M24 (M27) M30 (M33) M36 (M39) M42 (M45) M48 (M52)
    d
    P Pitch 2.5 2.5 2.5 3 3 3.5 3.5 4 4 4.5 4.5 5 5
    a maks 7.5 7.5 7.5 9 9 10.5 10.5 12 12 13.5 13.5 15 15
    c min 0.2 0.2 0.2 0.2 0.2 0.2 0.2 0.2 0.3 0.3 0.3 0.3 0.3
    maks 0.8 0.8 0.8 0.8 0.8 0.8 0.8 0.8 1 1 1 1 1
    da maks 20.2 22.4 24.4 26.4 30.4 33.4 36.4 39.4 42.4 45.6 48.6 52.6 56.6
    dw Kelas A min 25.3 28.2 30 33.6 - - - - - - - - -
    Kelas B min 24.8 27.7 29.5 33.2 38 42.7 46.5 51.1 55.9 59.9 64.7 69.4 74.2
    e Kelas A min 30.14 33.53 35.72 39.98 - - - - - - - - -
    Kelas B min 29.56 32.95 35.03 39.55 45.2 50.85 55.37 60.79 66.44 71.3 76.95 82.6 88.25
    k Ukuran Nominal 11.5 12.5 14 15 17 18.7 21 22.5 25 26 28 30 33
    Kelas A min 11.28 12.28 13.78 14.78 - - - - - - - - -
    maks 11.72 12.72 14.22 15.22 - - - - - - - - -
    Kelas B min 11.15 12.15 13.65 14.65 16.65 18.28 20.58 22.08 24.58 25.58 27.58 29.58 32.5
    maks 11.85 12.85 14.35 15.35 17.35 19.12 21.42 22.92 25.42 26.42 28.42 30.42 33.5
    k1 min 7.8 8.5 9.6 10.3 11.7 12.8 14.4 15.5 17.2 17.9 19.3 20.9 22.8
    r min 0.6 0.8 0.8 0.8 1 1 1 1 1 1.2 1.2 1.6 1.6
    s max = ukuran nominal 27 30 32 36 41 46 50 55 60 65 70 75 80
    Kelas A min 26.67 29.67 31.61 35.38 - - - - - - - - -
    Kelas B min 26.15 29.16 31 35 40 45 49 53.8 58.8 63.1 68.1 73.1 78.1

    ANSI/ASME B18.2.1

    Utas Screw 1/4 5/16 3/8 7/16 1/2 5/8 3/4 7/8 1 1-1/8 1-1/4 1-3/8 1-1/2
    d
    PP UNC 20 18 16 14 13 11 10 9 8 7 7 6 6
    UNF 28 24 24 20 20 18 16 14 12 12 12 12 12
    8-UN - - - - - - - - - 8 8 8 8
    ds maks 0.26 0.324 0.388 0.452 0.515 0.642 0.768 0.895 1.022 1.149 1.277 1.404 1.531
    min 0.237 0.298 0.36 0.421 0.482 0.605 0.729 0.852 0.976 1.098 1.223 1.345 1.47
    s maks 0.438 0.5 0.562 0.625 0.75 0.938 1.125 1.312 1.5 1.688 1.875 2.062 2.25
    min 0.425 0.484 0.544 0.603 0.725 0.906 1.088 1.269 1.45 1.631 1.812 1.994 2.175
    e maks 0.505 0.577 0.65 0.722 0.866 1.083 1.299 1.516 1.732 1.949 2.165 2.382 2.598
    min 0.484 0.552 0.62 0.687 0.826 1.033 1.24 1.447 1.653 1.859 2.066 2.273 2.48
    k maks 0.188 0.235 0.268 0.316 0.364 0.444 0.524 0.604 0.7 0.78 0.876 0.94 1.036
    min 0.15 0.195 0.226 0.272 0.302 0.378 0.455 0.531 0.591 0.658 0.749 0.81 0.902
    r maks 0.03 0.03 0.03 0.03 0.03 0.06 0.06 0.06 0.09 0.09 0.09 0.09 0.09
    min 0.01 0.01 0.01 0.01 0.01 0.02 0.02 0.02 0.03 0.03 0.03 0.03 0.03
    b L≤6 0.75 0,875 1 1.125 1.25 1.5 1.75 2 2.25 2.5 2.75 3 3.25
    L> 6 1 1.125 1.25 1.375 1.5 1.75 2 2.25 2.5 2.75 3 3.25 3.5
    Utas Screw 1-5/8 1-3/4 1-7/8 2 2-1/4 2-1/2 2-3/4 3 3-1/4 3-1/2 3-3/4 4
    d
    PP UNC - 5 - 2004/1/2 2004/1/2 4 4 4 4 4 4 4
    UNF - - - - - - - - - - - -
    8-UN 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8
    ds maks 1.658 1.785 1.912 2.039 2.305 2.559 2.827 3.081 3.335 3.589 3.858 4.111
    min 1.591 1.716 1.839 1.964 2.214 2.461 2.711 2.961 3.21 3.461 3.726 3.975
    s maks 2.438 2.625 2.812 3 3.375 3.75 4.125 4.5 4.875 5.25 5.625 6
    min 2.356 2.538 2.719 2.9 3.262 3.625 3.988 4.35 4.712 5.075 5.437 5.8
    e maks 2.815 3.031 3.248 3.464 3.897 4.33 4.763 5.196 5.629 6.062 6.495 6.928
    min 2.616 2.893 3.099 3.306 3.719 4.133 4.546 4.959 5.372 5.786 6.198 6.612
    k maks 1.116 1.196 1.276 1.388 1.548 1.708 1.869 2.06 2.251 2.38 2.572 2.764
    min 0.978 1.054 1.13 1.175 1.327 1.479 1.632 1.815 1.936 2.057 2.241 2.424
    r maks 0.09 0.12 0.12 0.12 0.19 0.19 0.19 0.19 0.19 0.19 0.19 0.19
    min 0.03 0.04 0.04 0.04 0.06 0.06 0.06 0.06 0.06 0.06 0.06 0.06
    b L≤6 3.5 3.75 4 4.25 4.75 5.25 5.75 6.25 6.75 7.25 7.75 8.25
    L> 6 3.75 4 4.25 4.5 5 5.5 6 6.5 7 7.5 8 8.5

    01-Mriksa kualitas-AYAINOX 02-Produk kisaran ekstensif-AYAINOX 03-sertifikat-AYAINOX 04-industri-AYAINOX

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita